Οι 3 συναυλίες του Αυγούστου που δεν πρέπει να χάσετε αν έχετε παιδιά στην εφηβεία

Το καλοκαίρι είναι η κατ’ εξοχήν εποχή των συναυλιών. Διάσημοι καλλιτέχνες παραχωρούν συναυλίες σε πάρκα, πλατείες, στάδια και εμείς ανυπομονούμε να τους ακούσουμε!

Φέτος, που τα πράγματα είναι λιγάκι… περίεργα, σας προτείνουμε 3 συναυλίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε με τα παιδιά σας (ιδιώς αν διανύουν την εφηβεία), τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας κατά της πανδημίας.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ταξιδεύει σόλο σε όλη την Κύπρο

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους.

Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει με μια κιθάρα ή ένα λαούτο και μοιράζεται αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης.

  • Κυριακή 23 Αυγούστου, Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», Λεμεσός
  • Δευτέρα 24 Αυγούστου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα
  • Τρίτη 25 Αυγούστου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία

Ώρα Έναρξης: 21:00

Προπώληση εισιτηρίων – Πληροφορίες: Tickethour.com.cy, σε όλα τα καταστήματα ACS Courier και στο 7777 7040

«Να ‘μαστε λοιπόν», με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Να ‘μαστε λοιπόν. Για να υποκλιθούμε στο τραγούδια που θέλουμε να τραγουδάμε παρέα. Για να υποκλιθούμε στο ελληνικό καλοκαίρι που πάντα μας φέρνει κοντά. Για να σας στείλουμε όλη μας την ενεργεία από σκηνής και να δεχτούμε τη δική σας επί σκηνής. Τραγούδια δικά μου και άλλα σαν δικά μου που όλα τους έχουν μέσα τους αυτό που θα ήθελα να σας πω φέτος. Αυτό το καλοκαίρι ας κάνουμε την ενέργεια μας ένα τραγουδώντας! Η ζωή επιμένει, η χαρά ας την συντροφεύει!».

Με αυτό το μήνυμα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μάς προσκαλεί στις 2 καλοκαιρινές συναυλίες της στο νησί μας.

Ραντεβού στις 28 & 29 Αυγούστου, στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία.

Πληροφορίες: 99810011

Εισιτήρια εδώ.

Δύο βραδιές με την Ελευθερία Αρβανιτάκη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα ερμηνεύσει δικά της τραγούδια, αλλά και τραγούδια που διασκεύασε και τα ξανα αγαπήσαμε με την φωνή της, καθώς και κάποια από τα καινούρια της τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ της “Τα μεγάλα ταξίδια” (μουσική Θέμης Καραμουρατίδης, στίχοι Λήδα Ρουμάνη) που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο από την Panik Oxygen.

Μαζί της σε μια ειδική συμμετοχή ο νέος ερμηνευτής και σολίστας του βιολιού Παναγιώτης Λάμπουρας.

Με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στις 31 Αυγούστου στο θέατρο «Σκαλί» Αγλαντζιάς  και την 1η Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Λεμεσού!

Γιατί “καλοκαίρι χωρίς Ελευθερία δε γίνεται”.

Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια από την tickethour.com.cy (Tηλ .77 77 70 40),  από  όλα τα ACS couriers και από το ταμείο του Κηποθεάτρου Λεμεσού (από τις  16:00- 19:00).