Νέο δρομολόγιο Πάφος – Αθήνα από την Cobalt

Η Cobalt το είπε και το έκανε. Το σχέδιό της να να συμπεριλάβει την Πάφο στα νέα πτητικά της προγράμματα για το 2017 με το δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα φαίνεται πως σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.

Η εταιρεία αρχίζει να πραγματοποιεί πτήσεις από και προς το διεθνές αεροδρόμιο Πάφου στις 30 Απριλίου. Στο παρόν στάδιο, θα πραγματοποιούνται τρείς πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Η εκτέλεση του δρομολογίου Πάφου-Αθήνας από την Cobalt «κλείδωσε» μετά από πρωτοβουλία του Υπουργού Μεταφορών, Μάριου Δημητριάδη και αναμένεται να δημιουργήσει οικονομικά οφέλη για την επαρχία και να αναβαθμίσει το αεροδρόμιο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων από και προς την Πάφο είναι στη διάθεση του επιβατικού κοινού στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.cobalt.aero σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Η Cobalt δεν σταματά να αναζητά το καλύτερο για το επιβατικό κοινό και να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της. Η εταιρεία μελετά την επέκταση του δικτύου της από το αεροδρόμιο Πάφου και προς νέες αγορές της Ευρώπης με στόχο την ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού.

Η εταιρεία, συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται, στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη.