Μουζουράκης – Παπακωνσταντίνου – Κραουνάκης τον Ιανουάριο στην Κύπρο!

Ο νέος χρόνος μπήκε στην Κύπρο μας με ακραία καιρικά φαινόμενα που προκάλεσαν σοβαρές καταστροφές. Αυτά μονοπωλούν τις ειδήσεις μας τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας μας μελαγχολία.

Στον αντίποδα, όμως, ο μήνας αυτός έχει τα καλά του, αφού δεν είναι λίγες οι συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί για να μας χαρίσουν μερικές διασκεδαστικές στιγμές.

Δείτε, λοιπόν, ποιοι αγαπημένοι ερμηνευτές έρχονται τον Ιανουάριο στην Κύπρο και πότε, για να προγραμματίσετε τις νύχτες που θα ζητήσετε από την γιαγιά και τον παππού να σας κρατήσουν τα παιδιά:

Ο Πάνος Μουζουράκης σε Λεμεσό και Λευκωσία στις 10, 11 και 17 Ιανουαρίου

Ο ταλαντούχος Πάνος Μουζουράκης με την χαρακτηριστικά ζεστή φωνή και την ξεχωριστή του σκηνική παρουσία έρχεται το Σάββατο 11 Ιανουαρίου να μας τραγουδήσει “Αυτή είναι η ζωή”  και να γεμίσει το βράδι μας με μελωδίες και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και από την ελληνική και ξένη σκηνή.

Μαζί του και ο Απόστολος Βαλαρούτσος αλλά και αξιόλογων η μπάντα του που αποτελείται από τους: Ορέστης Πλακίδης – πλήκτρα, Δημήτρης Φροσύνης – Μπάσο, Αναστάσης Βουκυκλαράκης – Ντραμς, Σπύρος Λιβάνης – Ηλ. Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Tρομπέτα, Ηλίας Καρούμπαλης – ηχοληψία.

Πότε:
Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, Στο Πέραμα, Λεμεσός, 22.30. Πληρ. 25373763.
Σάββατο 11 & Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, Διαχρονική Μουσική Σκηνή, Λευκωσία, 22.30. Πληρ. 99156683.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στις 17 Ιανουαρίου στη Λεμεσό

Ο Βασίλης, ο αιώνιος έφηβος, έρχεται την Παρασκευή 17 Ιανουάριου στο Ravens Music Hall.

Αυθεντικός, συναισθηματικός, εκρηκτικός, ο Βασίλης μετράει «κοντά μισό αιώνα» πορείας, αμέτρητους δίσκους, τεράστιες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες.
Τέσσερις γενιές θαυμαστών ενώνονται στο κοινό κι εκείνος επιλέγει τα πιο αγαπημένα τους κομμάτια από την ιστορία του, τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα, την ελπίδα, την κοινωνία, τις ανθρώπινες σχέσεις και κομμάτια και από το νέο του δίσκο «Μπλέξαμε» που κυκλοφόρησε φέτος το καλοκαίρι σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου, του Οδυσσέα Ιωάννου και της Σάννυ Μπαλτζή με μουσική του ίδιου, του Χριστόφορου Κροκίδη και του Αντρέα Αποστόλου.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, Ravens Music Hall, Λεμεσός.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης & Οι Σπείρα Σπείρα στις 25 Ιανουαρίου στη Λεμεσό

Το ωραιότερο και πιο επιτυχημένο λαϊκό πρόγραμμα που αγαπήθηκε φανατικά απ’ όλους, έρχεται στο Ριάλτο τον Ιανουάριο. Συμμετέχουν: Δημήτρης Ανδρεάδης: πλήκτρα, Χρήστος Γεροντίδης: φωνή, καχόν, Αλέξανδρος Καμπουράκης: ακορντεόν, Σάκης Καραθανάσης: φωνή, κιθαρόνι, καχόν, Σταμάτης Κραουνάκης: φωνή, πιάνο, Κώστας Μπουγιώτης: φωνή, καχόν, Βασίλης Ντρουμπoγιάννης: πιάνο, Βάιος Πράπας: φωνή, κιθάρες, μπουζούκι, Γιώργος Στιβανάκης: φωνή, μαράκες, ντέφι, Γιώργος Ταμιωλάκης – τσέλο.

Διάρκεια: 150′.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30 Εισιτήρια: €25 / 20. Πληρ. 77777745.