5 μοναδικές συναυλίες για να απολαύσετε τον Σεπτέμβριο μαζί με τα παιδιά

Μπορεί ο Αύγουστος, ο κατεξοχήν συναυλιακός μήνας, να τελείωσε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευκαιρίες για διασκέδαση με όμορφες μουσικές θα πάψουν να υπάρχουν.

Η μουσική ταξιδεύει και ηρεμεί και οι συναυλίες που διοργανώνονται τον Σεπτέμβριο στο νησί, έχουν αυτόν ακριβώς τον σκοπό – να μας κάνουν να χαλαρώσουμε λίγο πριν ξεκινήσει για τα καλά το φορτωμένο με υποχρεώσεις πρόγραμμα όλων.

Το Infokids.cy, συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις 5 συναυλίες που θα λάβουν χώρα αυτόν τον μήνα και μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί με τα έφηβα παιδιά σας, τηρουμένων πάντα των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Μέλισσες: 4 και 5 Σεπτεμβρίου

Όλα μοιάζουν καλοκαίρι με το Νο1 ελληνικό Συγκρότημα Μέλιsses, το οποίο επιστρέφει και πάλι στο νησί μας για δύο μοναδικές συναυλίες στη Λευκωσία. Είναι τόσος πολλές οι επιτυχίες τους, που δεν ξέρουμε πραγματικά από πού να αρχίσουμε! «Το Κύμα»,  «Όλα μοιάζουν Καλοκαίρι», «Μισή Καρδιά», «Η Μόνη Επιλογή», «Ένα», «Είμαι Αλλού», «Έλεγες», «Κρυφά»,

Τι άλλο θέλεις για να πειστείς ότι το live πάρτι των Chris Mastoras (φωνητικά), Thanos Laitsas (κιθάρα), Jacob Sampsakis (drums), Kostas Mavrogennis (μπάσο) και Pantelis Kyramargios (πλήκτρα), που όλοι μαζί μας κάνουν τις Μέλιsses, θα είναι το πιο ανατρεπτικό live πάρτι του φθινοπώρου;

Πρόγραμμα – Πληροφορίες

Παρασκευή 4 & Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου,

Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών Λευκωσία

Ώρα έναρξης: 21.00.

Εισιτήρια-Κρατήσεις: €30 & €25, στο 7777 7040 και www.tickethour.com.cy. – Πληροφορίες: 99144801.

Άννα Βίσση: 11 και 12 Σεπτεμβρίου

Η Άννα Βίσση ενώνεται ξανά με τη «χρυσή» δεκατριμελή μπάντα της και κάνει τη μουσική της βόλτα, για να τραγουδήσει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου.

Στη Λάρνακα, θα εμφανιστεί στις 11 Σεπτεμβρίου, στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο και στη Λεμεσό, στη 12 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Κηποθέατρο.

Πρόγραμμα – Πληροφορίες:

11 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα.

12 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός.

Ώρα έναρξης: 21.00.

Εισιτήρια: €30 & €35 στο www.tickethour.com.cy.

Κωστής Μαραβέγιας: 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου

Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο για να μας ψυχαγωγήσει, να μας ευφράνει την ψυχή με τα τραγούδια, τις μουσικές και με τον προσωπικό αφηγηματικό του τόνο.

Με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά, ερμηνευμένα με τον δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο δεν θα αφήσει για άλλη μια φορά κανέναν στην καρέκλα του!

Πρόγραμμα – Πληροφορίες:

11 & 12 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία.

13 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός.

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήρια: https://shop.tickethour.com/

Alcatrash: 13 Σεπτεμβρίου

Ποιοι είναι οι Alcatrash; Τα τέσσερα μέλη της μπάντας είναι ο Πέτρος Πυλαρινός (φωνή), ο Σταύρος Κωστής (κιθάρα), ο Ανδρέας Βούλγαρης (πλήκτρα) και ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος (ντραμς). Κοινός παρονομαστής στην μουσική τους πορεία είναι ο τόπος καταγωγής τους, δηλαδή η Πάτρα.

Μετά τα ταξίδια τους στην Αθήνα και τον κόσμο, ερχονται στην Κύπρο για μια βραδιά γεμάτη μουσική, αστεία και πολύ τραγούδι.

Διασκευές, αλλά και δικά τους κομμάτια θα κάνουν το βράδυ μας να κυλήσει… μαγικά! Τη συναυλία ανοίγει ο Στέφανος Πελεκανής μαζί με την μπάντα του.

Πρόγραμμα – Πληροφορίες:

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 στο Κοινοτικό Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας.

Ώρα έναρξης 21:00/ Ώρα προσέλευσης 19:30.

Εισιτήρια από €20. Προπώληση εισιτηρίων: Tickethour και ACS COURIER, τηλ. 77 77 70 40.

Μέρος από τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων στο Λίβανο.

Locomondo: 21, 22, 24 και 25 Σεπτεμβρίου

Οι Locomondo, το πολυαγαπημένο συγκρότημα σε Ελλάδα και Κύπρο, θα προσγειωθούν για ακόμα μια φορά με το μαγικό τους χαλί και τη τρελή τους διάθεση σε Λεμεσό και Λευκωσία για να τραγουδήσουν μαζί μας τις γνωστές τους επιτυχίες και να μας χαρίσουν ακόμα ένα όμορφο βράδυ ταξιδεύοντας μας σε reggae, λάτιν και ska ρυθμούς. Θέλω να’σαι εκεί ότι κι αν συμβεί…

Πρόγραμμα – Πληροφορίες:

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας.

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00. Έναρξη συναυλίας: 21:00.

Πληροφορίες: 96670494. Τιμή εισητηρίου: €20. Προπώληση εισητηρίων: Αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο https://shop.tickethour.com/ και σε όλα τα καταστήματα ACS Courier