Μητέρα έπνιξε τους δύο γιους της, αποφυλακίζεται και θέλει μια νέα αρχή

Μητέρα έπνιξε τους δύο γιους της, αποφυλακίζεται και θέλει μια νέα αρχή

Έγινε γνωστή τον Οκτώβριο του 1994, όταν ανακαλύφθηκε ότι είπε ψέματα για τον θάνατο των γιων της.

Αλλά τώρα φαίνεται ότι η αυτή η μητέρα ανυπομονεί για την ελευθερία, καθώς νέα στοιχεία από γράμματά της σε αγαπημένο της πρόσωπο δείχνουν ότι είναι ενθουσιασμένη που θα ξαναρχίσει τη ζωή της.

Η σοκαριστική υπόθεση ξεκίνησε όταν η Σούζαν Σμιθ είπε στην αστυνομία ότι το αυτοκίνητό της κλάπηκε στις 25 Οκτωβρίου 1994. Είπε στην αστυνομία ότι ήταν ένας άντρας που της έκλεψε το αυτοκίνητο και έφυγε μαζί με τους δύο γιους της, τον 3χρονο Michael και τον 4χρονο Alex, αναφέρει το Fox News.

Για τις επόμενες 9 ημέρες η μαμά και ο τότε σύζυγός της, έβγαιναν στα κανάλια και έκαναν δακρύβρεχτες εκκλήσεις για την επιστροφή των γιων τους. «Η μαμά σου σε αγαπάει τόσο πολύ», έλεγε η Σμιθ σε συνέντευξη Τύπου εκείνη την εποχή.

Σύντομα, η ιστορία της Σμιθ άρχισε να ξετυλίγεται και έπρεπε να ομολογήσει ότι… δεν υπήρξε ποτέ ληστής αυτοκινήτων και τα παιδιά της δεν τα πήρε κάποιος άντρας αλλά εκείνη.

Συνελήφθη και αργότερα καταδικάστηκε για δύο φόνους και σήμερα εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης. Ακόμη και πίσω από τα κάγκελα όμως τα προβλήματα φαινόταν να ακολουθούν τη γυναίκα.

Δημιουργούσε προβλήματα και μέσα στη φυλακή

Η Daily Mail αναφέρει ότι έλαβε τουλάχιστον πέντε παραβάσεις για αυτοακρωτηριασμό και χρήση και κατοχή ναρκωτικών ή μαριχουάνας, μεταξύ άλλων, ενώ βρισκόταν στη φυλακή.

Και το 2000, τιμωρήθηκε τέσσερις φορές επειδή έκανε σεξ με έναν φύλακα. Ο ίδιος ο φύλακας μαλιστα φυλακίστηκε για τέσσερις μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους – μάλιστα η Σμιθ είχε κολήσει ΣΜΝ και έτσι αναγκάστηκε να αποκαλύψει τις συνευρέσεις της.

Ένα χρόνο αργότερα, η Σούζαν βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των ειδήσεων, όταν ο αρχηγός της φυλακής ομολόγησε πως είχε κι αυτός σχέση μαζί της και έλαβε πενταετή αναστολή.

Το 2015, η Σμιθ έγραψε μια επιστολή στην εφημερίδα «The State» ισχυριζόμενη ότι την παρεξηγούσαν και ότι ποτέ δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τους γιους της.
«Δεν είμαι το τέρας που νομίζει η κοινωνία», αναφέρει το Fox News. «Είμαι μακριά από αυτό».

«Κάτι πήγε πολύ στραβά εκείνο το βράδυ. Δεν ήμουν ο εαυτός μου», συνέχισε. «Ήμουν καλή μητέρα και αγαπούσα τα αγόρια μου. Δεν υπήρχε κίνητρο καθώς δεν ήταν καν προγραμματισμένο όλο αυτό». Η ίδια πάντως όπως φαίνεται αλληλογραφεί με έναν άντρα και σκέφτεται μόλις βγει απο τη φυλακή να πάει να ζήσει μαζί του.

«Γράφουν γράμματα όλη την ώρα», λέει γνωστός της. «Ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα χρόνο. Χειρόγραφες επιστολές που στέλνει ο ένας τον άλλον μιλώντας για το μέλλον τους». Μια άλλη πηγή, η οποία δεν κατονομάστηκε, δήλωσε επίσης ότι οι δυο τους γράφουν ο ένας στον άλλο «λίγα γράμματα την εβδομάδα».

Ο πρώην σύζυγός της, ωστόσο, δήλωσε ότι δεν είχε συνέλθει ποτέ από την απώλεια των αγοριών τους.

Διαβάστε επίσης:

«Με ικετεύει να φάει και να πιει, σφίγγεται η καρδιά μου να του λέω «όχι»»

1η Απριλίου: Πώς τιμά η Κύπρος τη σημερινή μεγάλη επέτειο

Πώς να μιλήσω στο παιδί μου για τη μαθησιακή δυσκολία που αντιμετωπίζει