Μήνυμα ανθρωπιάς από το Νηπιαγωγείο Κισσόνεργας που προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης

Χαμογελαστά προσωπάκια , αθώα βλέμματα, μικροί άγγελοι που μαθαίνουν να προσφέρουν , τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Κισσόνεργας συγκέντρωσαν διάφορα είδη και τα πρόσφεραν στην εθελοντική ομάδα “Aυγερινός”.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση, Νηπιαγωγοί, μαθητές του Νηπιαγωγείου Κισσόνεργας αλλά και το προσωπικό , μέσα από την δράση ERASMUS “change your mind 4.0” ευαισθητοποιήθηκαν σε θέματα φιλανθρωπίας και προσφοράς και επέλεξαν την εθελοντική ομάδα “Αυγερινός “για τη μεγάλη τους προσφορά.

Ο Μάριος Μαρίνου και η Μαρία Πισκόπου, συνιδρύτρια της εθελοντικής ομάδας “ Αυγερινός ευχαρίστησαν όλους τους γονείς , που μέσω των παιδιών τους, πρόσφεραν σχολική είδη, παιδικό ρουχισμό, και παιδικά παιχνίδια, τους μαθητές , τις δασκάλες του Νηπιαγωγείου Κισσόνεργας αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό.

Σημειώνεται πως στην εθελοντική ομάδα «Αυγερινός»  είναι εγγεγραμμένα 2.475 μέλη, ενώ από την ίδρυση της εθελοντικής ομάδας έχουν προσφερθεί σε πάνω από 100 οικογένειες μηνιαία πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν τα πάντα που χρειάζεται ένα νοικοκυριό.