Μην πετάτε τις μαυρισμένες μπανάνες: Ιδού 5 τρόποι να τις αξιοποιήσετε!

Μην πετάτε τις μαυρισμένες μπανάνες: Ιδού 5 τρόποι να τις αξιοποιήσετε!

Οι  μπανάνες είναι ένα αρκετά ευαίσθητο φρούτο και μπορεί να μαυρίζουν από τη μία μέρα στην άλλη. Ένα ωραίο τρικ για να μη μαυρίζουν είναι να τις κλείνετε καλά σε μία πλαστική σακούλα και να τις βάζετε στο ψυγείο.

Έτσι θα διατηρήσουν το κιτρινο χρώμα τους για αρκετές ημέρες. Αν ωστόσο τις ξεχάσετε εκτός ψυγείου, μπορείτε να τις αξιοποίησετε σαν ένα φυσικό γλυκαντικό.

Η μπανάνα είναι ένα υγιεινό γλυκαντικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές, κάνοντας τα σνακ μας πιο υγιεινά!

Ιδού τι μπορείτε να κάνετε μ΄αυτές:

Φτιάξε smoothies: Για ένα ξεχωριστό φυσικό χυμό ανακάτεψε μπανάνες, κανέλα, χυμό από λάιμ και λίγο κάρδαμο. Θα έχεις ενέργεια για ώρες!

Φτιάξε milkshakes: Αν συνηθίζεις αυτή τη λιχουδιά, ανακάτεψε τα υλικά σου και αντικατέστησε το παγωτό με παγωμένες μπανάνες. Θα σ′ αρέσει πολύ!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infowoman.gr

Δείτε επίσης:

Λάρνακα: Τι να προσέξετε στο πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα!

Η μηλόπιτα της Disney: Η πιο παραμυθένια και γλυκιά συνταγή που θα αγαπήσουν τα παιδιά

Πάτρα: Εγκεφαλικά νεκρός 2χρονος που κατάπιε φασόλι – Οι γονείς δώρισαν τα όργανά του