Μετά τον εφιάλτη, η αγαλλίαση: Πατέρας και κόρη συναντιούνται ξανά μετά τον σεισμό

Μετά τον εφιάλτη, η αγαλλίαση: Πατέρας και κόρη συναντιούνται ξανά μετά τον σεισμό

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, από τα λίγα που προκαλούν χαρά και συγκίνηση έπειτα από τον φονικό σεισμό στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας.

Σε αυτό βλέπουμε έναν πατέρα που συναντά το κοριτσάκι του, αρκετές ημέρες μετά τη φρικτή τραγωδία.

Ο πατέρας, όπως θα δείτε στο βίντεο, περιμένει υπομονετικά να ανοίξει η πόρτα. Και όταν ανοίγει, μπαίνει στο σπίτι η μικρούλα που μόλις τον βλέπει ξεσπά σε δάκρυα συγκίνησης και πέφτει στην αγκαλιά του!

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με το CNN, o Ahmet Ayyan και η κορούλα του Gada είχαν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια του σπιτιού τους, όπου και βρέθηκαν αρκετές ώρες μετά. Το κοριτσάκι διασώθηκε πρώτο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για κάποιες μέρες.

“Όταν ξεκίνησε ο σεισμός, άρπαξα την κόρη μου μέσα στην αγκαλιά μου και ένιωσα τη ζωή να φεύγει μέσα από τα χέρια μου”, λέει ο πατέρας. “Έπειτα, το κτίριο κατέρρευσε πάνω μας.”

Η σύζυγος και ο γιος του δεν κατάφεραν να βγουν ζωντανοί. Όπως ο ίδιος λέει, άκουγε το κλάμα του γιου του μέχρι που… έσβησε.

“Με έσωσε η κόρη μου, η οποία έλεγε διαρκώς: Μπαμπά, μην κλαις. Θα έρθουν να μας βρουν.” Τέσσερις ημέρες μετά, τους βρήκαν οι διασώστες.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μέσω των μαθηματικών; Αυτοί οι μαθητές το πέτυχαν

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η παιδική παρέλαση κατά μήκος του παραλιακού της Λεμεσού – Τι ακολουθεί;

Τραγωδία: «Μωρό – θαύμα» πέθανε στα 11 του από θανατηφόρα σαρκοφάγο μόλυνση