Μαζεύουμε κεράσια;

Ένα διήμερο με παράδοση και πολλά κεράσια! Η ομάδα του Salonica View διοργανώνει διήμερη εξόρμηση για κεράσια σε 3 πανέμορφα χωριά της Κύπρου. Στην κοινότητα του Πεδουλά, στο χωριό Σκουριώτισσα και στο χωριό Τσακίστρα.

1η ημέρα – Σάββατο

Η διαδρομή μας θα ξεκινήσει απο τη Λευκωσία (Κέντρο Κυπριακής Χειροτεχνίας). Θα κατευθυνθούμε προς το χωριό της Σκουριώτισσας. Εκεί θα κάνουμε την πρώτη μας στάση στον βοτανικό κήπο του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς. Στη συνέχεια σε κοντινή απόσταση απο τον κήπο, θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Σεραφείμ του Σαρώφ. Η επόμενη μας στάση θα έιναι στα γαϊδουράκια του Πακγράτιου στην περιοχή. Επείτα θα κατευθυνθούμε στο »Πανόραμα», στον Καλοπαναγιώτη για φαγητό και ξεκούραση. Μετά θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μας για τον τελικό μας προορισμό την κοινότητα του Πεδουλά. Θα πάμε στο ξενοδοχείο μας »Elyssia Hotel» για τακτοποίηση στα δωματία μας. Θα υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα θα περπατήσουμε στο χωριό και θα επισκεφθούμε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και την Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Το βράδυ θα δειπνήσουμε στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα – Κυριακή

Αφού ξυπνήσουμε και απολαύσουμε το πρωινό μας θα ετοιμαστούμε για την πεζοπορία μας και στη συνέχεια θα αναχώρησουμε απο το ξενοδοχείο. Θα αφήσουμε τις αποσκεύες μας μέσα στο λεωφορείο. Το λεωφορείο θα μας αφήσει στην αρχή της πεζοπορίας μας και θα μας βρεί στο τέλος. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε ειναι 7km και είναι προς το δρόμο της Τσακίστρας. Αφού τελειώσουμε την πεζοπορίας μας και φτάσουμε στο χωριό της Τσακίστρας, θα μεταβούμε σε ένα περβόλι για να μαζέψουμε κεράσια. Στη συνέχεια θα πάμε σε ταβέρνα της περιοχής για φαγητό και ξεκούραση. Τέλος γεμάτοι εμπειρίες και καινούργιες αναμνήσεις θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στη Λευκωσία.

Ημερομηνία/Ώρα: 17&18 Ιουνίου 2023/ 08:00
Διάρκεια: 2 ημέρες
Τιμή: 85 ευρώ / το άτομο με διαμονή

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης:

I do! Η Κύπρος λέει ναι, στον γάμο

Το Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα στην 32 η Athens Fashion Week: Κι όμως είναι μαθητές!

Ο παππούς και η γιαγιά μας χρειάζονται: Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για την Κακοποίηση των Ηλικιωμένων