Μαθητές, καθηγητές, γονείς και… κοινοτάρχης έκοψαν το μουστάκι τους για καλό σκοπό (εικόνες)

Μαθητές, καθηγητές, γονείς και... κοινοτάρχης έκοψαν το μουστάκι τους για καλό σκοπό (εικόνες)

Μια πολύ όμορφη και συνάμα συγκινητική πρωτοβουλία ανέλαβε για ακόμη μία χρονιά το Λύκειο και η ΤΕΣΕΚ του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας.

Μαθητές, καθηγητές, οργανωμένοι γονείς καθώς και ο κοινοτάρχης Έμπας έκοψαν το μουστάκι τους μετά από πολύ καιρό για καλό σκοπό. Το σύνθημα της εκδήλωσης ήταν « Αφήστε τις τρίχες του προσώπου σας να … μεγαλώσουν όλο τον Νοέμβριο και ξυριστείτε για καλό σκοπό!».

Η Γιούλα Κωνσταντινίδου διευθύντρια του Λυκείου του Αγίου Χαραλάμπους Έμπας ανέφερε πως είναι διπλός ο στόχος της σημερινής τους δράσης, όπως η ευαισθητοποίηση των μαθητών του καρκίνου του προστάτη, και η ενίσχυση του ταμείου των άπορων μαθητών του σχολείου.

Ευχαρίστησε επίσης το κοινωνικό όμιλο καθώς και την Επιτροπή Εθελοντισμού του σχολείου που οργάνωσαν την δράση αυτή αλλά και τους μαθητές του Τμήματος Κομμωτικής που εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

Μαθητές, καθηγητές, γονείς και... κοινοτάρχης έκοψαν το μουστάκι τους για καλό σκοπό (εικόνες)

Πρόσθεσε ακόμη, πως τα έσοδα θα διατεθούν όλα για τους άπορους μαθητές του σχολείου.

Μαθητές του κλάδου κομμωτικής της Τεχνικής Σχολής Έμπας ξύρισαν τα μουστάκια συμμαθητών τους αλλά και των καθηγητών τους , όπως ανέφερε ο μαθητής Αυγουστίνος Σοφοκλέους , για πρόληψη του καρκίνου του προστάτη και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο μαθητής Φώτης Ιωάννου σημείωσε πως σκοπός της εκδήλωσης αποτελεί η ενημέρωση του καρκίνου του προστάτη δηλώνοντας παράλληλα πως η εκδήλωση σημείωσε επιτυχία μαζική συμμετοχή.

Ο μαθητής Λευτέρης Νεοφύτου άφησε είπε μούσι για να το ξυρίσει σήμερα. Αυτή η πράξη του συνέχισε επαναλαμβάνεται κάθε Νοέμβριο.

Από την πλευρά του ο Νίκος Μαυρονικόλας Σχολικός Έφορος έδωσε τα συγχαρητήρια του στην διεύθυνση και στον καθηγητικό σύλλογο του Λυκείου και της ΤΕΣΕΚ του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας που πλέον καθιερώθηκε και έγινε θεσμός. Δηλώνουμε είπε παρών ο κ. Μαυρονικόλας για να ενισχύσουμε την φωνή και την προσπάθεια αυτή, κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Τραυματιοφορέας προσπάθησε να σώσει θύμα τροχαίου – Αργότερα ανακάλυψε πως ήταν η 17χρονη κόρη της

Ισότιμη πρόσβαση για όλους: Η Cyta στηρίζει τον Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας Radisson Blu

O «Πινόκιο» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο κάνει πρεμιέρα και γιατί δεν πρέπει να τη χάσετε!