Ισότιμη πρόσβαση για όλους: Η Cyta στηρίζει τον Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας Radisson Blu

Ισότιμη πρόσβαση για όλους: Η Cyta στηρίζει τον Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας Radisson Blu

Η Cyta, ως Τηλεπικοινωνιακός Συνεργάτης του 5ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, «έτρεξε» και φέτος με τις ταχύτητες του γρηγορότερου δικτύου κινητής στην Ευρώπη. Με το σύνθημα «Μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. #Ginetai!», ο Οργανισμός υπογράμμισε τη δέσμευσή του στην προσπάθεια για ισότιμη πρόσβαση και συμμετοχή όλων, σε κάθε δράση του κοινωνικού συνόλου.

Πέραν της συμμετοχής της με ομάδα του προσωπικού της, η Cyta τίμησε με ειδικό βραβείο τον κ Αντρέα Βασιλείου για τη διαχρονική συμβολή του στη διευκόλυνση  της καθημερινότητας των ατόμων με αναπηρία. Ο κ Βασιλείου είναι ο ιδρυτής της νεοφυούς (startup) εταιρείας Ablebook, μιας καινοτόμου πλατφόρμας εφαρμογών, που στόχο έχει να διευκολύνει την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία.

Στο πλαίσιο της όλης διοργάνωσης, η Cyta απένειμε τα βραβεία Ταχύτητας Powered by Cytα- Europe’s Fastest Mobile Network στους αθλητές που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι ταχύτητες του δικτύου 5G της Cyta, επέτρεψαν στη συσκευή smartphone που εφαρμόστηκε στον αθλητή Τζον Αργυρόπουλο, να αναμεταδίδει ζωντανά τη διαδρομή στη σελίδα της Cyta στο Facebook, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ζήσει από το σπίτι του, σε απευθείας μετάδοση, όλη  την ένταση και το πάθος του αγώνα.

Διαβάστε ακόμα:

Τραυματιοφορέας προσπάθησε να σώσει θύμα τροχαίου – Αργότερα ανακάλυψε πως ήταν η 17χρονη κόρη της

Οι Ιάπωνες διδάσκουν (ξανά) πολιτισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022

«Κάνε επιτέλους στείρωση»: Άγρια επίθεση σε μαμά με 12 παιδιά – Τι απαντά εκείνη