ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ! Η μεγάλη μέρα έφτασε!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η μουσική σχολή Diamantidou school of music, dance and drama ετοιμάζει για μια μοναδική βραδιά το γνωστό και σε όλους αγαπητό μιούζικαλ Mamma Mia.

Οι πολυτάλαντοι μαθητές της σχολής σας περιμένουν να σας παρασύρουν με τις εξαιρετικές θεατρικές και μουσικές τους ερμηνείες σε μια ρομαντική και αισθηματική κωμωδία με τραγούδια του διαχρονικού συγκροτήματος Abba μεταφρασμένα στα Ελληνικά.

το εργο

Βρισκόμαστε σε ένα από τα ωραιότερα Ελληνικά νησιά, στην Σκόπελο. Στο νησί αυτό, η Ντόνα με πολύ κόπο και στερήσεις καταφέρνει να δημιουργήσει ένα μικρό παράδεισο, το ξενοδοχείο της το οποίο διαχειρίζεται για χρόνια. Το ξενοδοχείο είναι έτοιμο να υποδεχτεί πλέον όλους τους φίλους και καλεσμένους για το γάμο της κόρης της, Σόφι με τον αγαπημένο της Σκάι.
Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τη Ντόνα, αφού ξαφνικά εμφανίζονται μπροστά της τρεις άντρες τους οποίους είχε πάνω από 20 χρόνια να δει και με τους οποίους είχε ιδιαίτερες σχέσεις.
Η εμφάνισή των τριών αντρών στο νησί δεν ήταν τυχαία, αφού η κόρη της Σόφι τους είχε καλέσει κρυφά αφότου είχε διαβάσει πρώτα το ημερολόγιό της μαμάς της. Ένας λοιπόν από τους τρεις αυτούς άντρες είναι και ο πιθανός μπαμπάς της. Σκοπός της Σόφις είναι να μάθει ποιος είναι ο πραγματικός της μπαμπάς και αυτός να την συνοδέψει στην εκκλησία την ημέρα του γάμου της.

Πόσα μπορούν να συμβούνꓼ

Μια αναπάντεχη παρουσία θα ταράξει για λίγο τα νερά των ανθρώπων εκεί στο νησί και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα γίνονται πράγματα που κανείς δεν θα μπορούσε καν να φανταστεί… πόσο μάλλον η ίδια η Ντόνα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ελεύθερη Διασκευή και Σκηνοθεσίαː Γεωργία Αργυρού
Διδασκαλία Τραγουδιώνː Σμαράγδα Διαμαντίδου
Χορογραφίεςː Θεανώ Γκάρσια, Δημητριάνα Παναγιώτου, Άντρεα Πιερούδη
Γενική Επιμέλειαː Σμαράγδα Διαμαντίδου και Γεωργία Αργυρού
Παρουσιάζει ο Λούκας Χριστοδουλίδης
  • Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στον σύνδεσμο ΔΕΠΥ Κύπρου.
  • Εισιτήρια 20€ – 15€
  • TicκetHour και Ταμείο Κηποθεάτρου
  • Απόψε στις 8:30 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού