Μαμά παιδιού με αναπηρία βρήκε το πιο χυδαίο μήνυμα στο αυτοκίνητό της για τον τρόπο που πάρκαρε

Μαμά παιδιού με αναπηρία βρήκε το πιο χυδαίο μήνυμα στο αυτοκίνητό της για τον τρόπο που πάρκαρε

Μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει ένα περιστατικό που βίωσε μία μητέρα παιδιού με αναπηρία στην Ντίσνεϊλαντ, όταν βρήκε ένα αναπάντεχο σημείωμα στο αυτοκίνητό της από έναν άλλον επισκέπτη.

Η Τρίσια από τη Φλόριντα αποφάσισε να επισκεφθεί την Ντίσνεϊλαντ με τον 13χρονο γιο της Μέισον, ο οποιος πάσχει από το Σύνδρομο Lennox-Gastaut και είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Το σύνδρομο Lennox-Gastaut είναι μία μορφή επιληψίας, οι ασθενείς με το οποιο υποφέρουν από διάφορα επιληπτικά επεισόδια.

Μπορεί επίσης να προκαλέσει σκλήρυνση του σώματος, προσωρινή απώλεια μυϊκού τόνου και συνείδησης, ενώ μπορεί να επηρεάσει και την ικανότητα όρασης του ατόμου. Προκειμένου να μπορεί να μετακινείται με άνεση το παιδί της, η μητέρα οδηγεί αυτοκίνητο με ράμπα, κάτι που σημαίνει, ότι πολλές φορές πρέπει να πιάνει δύο θέσεις πάρκινγκ, έτσι ώστε να μπορεί να βγαίνει η ράμπα.

Το μηνυμα που την αφησε στηλη αλατος

Γενικότερα οι υπεύθυνοι των πάρκινγκ της επιτρέπουν να το κάνει αυτό στο πλαίσιο της διευκόλυνσης των ανθρώπων με αναπηρία. Όμως, αυτή τη φορά, όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό της μετά την βόλτα στη Ντίσνεϊλαντ, ανακάλυψε ένα αγενέστατο μήνυμα που την κατέκρινε για το παρκάρισμά της.

Είχε σχεδιαστεί σαν κλήση για παράνομο παρκάρισμα και έγραφε: «Αυτό δεν είναι πρόστιμο, αλλά αν ήταν στην δικαιοδοσία μου, θα μπορούσα σου ρίξω δύο. Επειδή είσαι χοντροκέφαλη, ασυνείδητη και άσχετη με το παρκάρισμα, έχεις πιάσει τόσο χώρο που μπορούν να χωρέσουν 20 μουλάρια, δύο ελέφαντες, μία κατσίκα και μία στρατιά Πυγμαίοι. Ο λόγος που σου αφήνω αυτό το σημείωμα είναι για να σε συμβολυεύσω στο μέλλον να σκεφτείς και τους άλλους πέρα από τον εαυτό σου. Παράλληλα, δεν γουστάρω τους εγωιστές ή στενόμυαλους οδηγούς και εσύ μάλλον ανήκεις σε αυτές. Τέλος, εύχομαι να φύγεις νωρίς και είθε οι μύγες από χιλιάδες καμήλες να σου μπουν στις μασχάλες».

Την επομενη φορα σκεφτειτε διπλα

Η μητέρα έγινε χίλια κομμάτια πολύ που βρήκε αυτό το σημείωμα, αλλά αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει με την ελπίδα ότι κάποιοι άνθρωποι θα πρέπει να κάνουν μία δεύτερη σκέψη, προτού προχωρήσουν σε μία ανάλογη κίνηση.

«Όταν τα σημεία που έχουν ράμπες είναι κατειλημμένα, τότε τα μόνα που μένουν κενά είναι τα υπόλοιπα. Πάντα, όταν συμβαίνει αυτό, οι υπεύθυνοι των πάρκιγνκ μου προτείνουν να πιάσω δύο θέσεις, έτσι ώστε να έχω χώρο για να βγει το παιδί μου με το καροτσάκι. Συνεπώς, αν δείτε ένα αυτοκίνητο να καταλαμβάνει διπλή θέση, αντί να μας καταριέστε, μπορείτε να αναλογιστείτε ότι ένα βαν με πρόσβαση σε αναπηρικό καροτσάκι μπορεί να χρειάζεται δύο θέσεις», δήλωσε στο Fox News η μητέρα.

Πηγές: Sun, Fox News

Διαβάστε επίσης:

«Έχω δύο παιδιά με αναπηρία και είμαι έγκυος ξανά. Όχι, δεν φοβάμαι…»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση μιας μαμάς

Αληθινή ιστορία: Η πρώτη μέρα ενός παιδιού με αναπηρία στο νέο του σχολείο

«Τα έδεναν στα κρεβάτια, γεμάτα μώλωπες»: Γυναίκα βρίσκει σπίτια σε κακοποιημένα παιδιά με αναπηρίες