Μαμά δείχνει τη χαρά αλλά και τις δυσκολίες της μητρότητας μέσα σε ένα συγκινητικό time-lapse βίντεο

Μέσα από ένα time-lapse video που χορεύει με το αγοράκι της, τόσο στην κοιλιά, όσο και στην αγκαλιά της, μία νέα μαμά κατάφερε να κερδίσει την καρδιά των χρηστών των social media.

Ένα ζεστό, συγκινητικό στιγμιότυπο που απέσπασε χιλιάδες σχόλια και αποτυπώνει το πόσο γλυκιά, αλλά και δύσκολη μπορεί να είναι η μητρότητα, όπως ακριβώς την βίωσε η ίδια.

Στο βίντεο ακούγεται το κομμάτι «Home», ένα τραγούδι, που όπως λέει η Τζέσι είναι λίγο λυπητερό για εκείνη και τονίζει: «Γλυκόπικρο θα έλεγα. Και αυτό είναι το συναίσθημα που θα περιέγραφα την εμπειρία μου ως μητέρα. Υπάρχουν μέρες που τρελαίνεσαι εντελώς και άλλες που νιώθεις ότι πετάς στα σύννεφα. Κι αυτό είναι το πιο εκπληκτικό που έχω ζήσει»

«Νιώθω λίγο στενάχωρα βλέποντας αυτά τα βίντεο, γιατί είχαν τραβηχτεί όταν δεν ήμουν και πολύ χαρούμενη. Το να επιλέξεις τη χαρά είναι ωραίο, αλλά και το να νιώθεις τα πραγματικά σου συναισθήματα. Η περίοδος μετά τον τοκετό είναι άγρια. Τόσο αληθινό… Τόσο γλυκόπικρο», σημειώνει.

Η ίδια νιώθει ανανεωμένη στον κόσμο των social media που βρίθει από εικόνες τελειότητας. «Όταν είδα για πρώτη φορά τον γιο μου ήταν ειλικρινά πραγματικά δύσκολο να δεθώ μαζί του… Και πιστεύω ότι αρκετές μαμάδες μπορεί να το έχουν νιώσει αυτό και είναι πραγματικά δύσκολο. Και θεωρώ, ότι συχνά νιώθουν σαν να δίνουν μάχη», λέει η 27χρονη μαμά.

@jessiecarolineharrington This song feels so bittersweet and I think that pretty much sums up motherhood. #motherhood #momsoftiktok #babiesoftiktok #firstyear #oneyear ♬ Home – Edith Whiskers

«Υπάρχουν κάποια βίντεο, στα οποία είμαι πραγματικά θλιμμένη και προσπαθήσω να πείσω τον εαυτό μου να το γράψω έτσι κι αλλιώς, γιατί ηταν στιγμές της πραγματικής ζωής. Δεν είναι πάντα εύκολη και χαρούμενη. Μερικές φορές είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά μαζί και αυτό είναι το πιο σημαντικό», συνεχίζει.

Όταν ήταν έγκυος, η Τζέσι είπε πως ήθελε να απαθανατίσει αυτήν την ξεχωριστή στιγμή της ζωής της και στο μέλλον να μπορεί να γυρίζει το χρόνο πίσω σε εκείνη την περίοδο.

«Ήθελα απλά να έχω κάτι από εκείνη την περίοδο. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό που θα ήμουν περισσότερο εγώ. Γιατί άρχισα να χορεύω, ούτε κι εγώ ξέρω. Απλά συνέβη. Και όταν γεννήθηκε ο Χανλ θεώρησα σωστό να το συνεχίσω», αναφέρει.

Όπως εξομολογήθηκε, ο ενός έτους γιος της λατρεύει να ακούει μουσική.

Ποτέ δεν πίστευε ότι το βίντεό της που έχει πάνω από 3 εκατομμύρια views στο TikTok και πάνω από 15.000 likes στο Instagram, θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία.

«Ομολογώ, ότι δεν το περίμενα, γιατί απλά ανέβασα ένα βίντεο με μένα και το παιδί μου. Ήταν περισσότερο για μας τους δύο, τους φίλους μας και την οικογένειά μας. Και ξαφνικά άγγιξε τόσους πολλούς ανθρώπους. Δεν είχα ποτέ πρόθεση να το κάνω για αναγνώριση», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Πρώτο βραβείο για την Τεχνική Σχολή Πάφου – Η καινοτόμα εφαρμογή που τους έφερε στην κορυφή

Πρώτο βραβείο για την Τεχνική Σχολή Πάφου – Η καινοτόμα εφαρμογή που τους έφερε στην κορυφή

Άφησε τον ασθματικό γιο της να πεθάνει στον κήπο – Γιατί του πήρε τη συσκευή εισπνοών