Λεμεσός: Συγκινητική κίνηση αγάπης από μαθητές Λυκείου – Επιδιόρθωσαν ποδήλατα για άπορα παιδιά

Συγκίνηση προκάλεσε η κίνηση μαθητών από την Α’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού, οι οποίοι διέθεσαν πολύ χρόνο και αγάπη για να προσφέρουν σε παιδιά που δεν είναι τόσο τυχερά όσο άλλα.

Τα παλιά ποδήλατα που τα πρόσφεραν εθελοντές, επιδιορθώθηκαν πλήρως από τους μαθητές που ανήκουν στον κλάδο Μηχανικοί Αυτοκινήτων, ενώ  φιλοτεχνήθηκαν από παιδιά που ακλουθούν τον κλάδο Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Μιλώντας στην εφημερίδα «ΛΕΜΕΣΟΣ» ο καθηγητής που εμπνεύστηκε αυτή την υπέροχη ιδέα, Σταύρος Κολιανδρής, ανέφερε πως ο ίδιος επιδιόρθωσε δύο ποδήλατα και τα παρέδωσε στο Funraising Charity Foundation, όταν κατάλαβε πόσο σημαντικό δώρο αποτελούν στα  παιδιά που έχουν ανάγκη από χαρά.

Ο κ. Κολιανδρής τόνισε παράλληλα πως όλοι αντέδρασαν θετικά στην πρότασή του, «αφού οι πλειοψηφία των μαθητών προέρχεται από χαμηλά οικονομικά στρώματα, οπότε μπήκαν στην θέση αυτών των παιδιών και τους ξύπνησαν αναμνήσεις».

Ο Άλεξ Γαβριήλ και ο Γιώργος Ιβάνοφ, μαθητές και μέλη της ομάδας που ανακατασκεύασε τα ποδήλατα,  μίλησαν στην εφημερίδα για αυτή τους την κίνηση. «Ο κ. Κολιανδρής μας πρότεινε να συνεισφέρουμε σε αυτή την πρωτοβουλία, ώστε να προσφέρουμε χαμόγελο στα παιδιά που δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν ποδήλατο και εμείς το κάναμε χωρίς δεύτερη σκέψη».

με πληροφορέις από elemesos.com