«Λείπεις στον μπαμπά»: Οι συγκινητικές κάρτες των Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις στην γιαγιά τους πριγκίπισσα Νταϊάνα

Το άγνωστο βίντεο της Νταϊάνα που παίζει με τους μικρούς Γουίλιαμ και Χάρι (video)

Η Κυριακή που μας πέρασε στη Βρετανία ήταν η Γιορτή της Μητέρας και τα μικρά πριγκιπόπουλα, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις, θυμήθηκαν την αδικοχαμένη γιαγιά τους, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Τα τρία παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ ζωγράφισαν κάρτες και έγραψαν ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια για την γιαγιά τους, παρά το γεγονός, ότι δεν την γνώρισαν ποτέ.

«Aγαπητή γιαγιά Νταϊάνα. Χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας. Σ’αγαπώ πάρα πολύ και σε σκέφτομαι συνέχεια. Με πολλή αγάπη, Τζορτζ», έγραψε ο μικρός πρίγκιπας.

Εξίσου συγκινητικό ήταν και το γράμμα της πριγκίπισσας Σάρλοτ, η οποία έγραψε σε μια ροζ κάρτα: «Αγαπητή γιαγιά Νταϊάνα. Σε σκέφτομαι σήμερα που είναι η Ημέρα της Μητέρας. Σε αγαπώ πάρα πολύ. Λείπεις στον μπαμπά. Με αγάπη, Σάρλοτ».

Σχετικά άρθρα: 7 φορές που η πριγκίπισσα Νταϊάνα απέδειξε ότι το να είσαι γονιός ξεπερνά κάθε βασιλικό πρωτόκολλο

Ο μικρότερος, μόλις δύο ετών,  πρίγκιπας Λούις, ζωγράφισε απλά μια καρδιά, γράφοντας το όνομά του.

Τις κάρτες δημοσίευσαν στα κοινωνικά τους δίκτυα οι γονείς των παιδιών, Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ, γράφοντας στη λεζάντα: «Η φετινή Ημέρα της Μητέρας θα είναι και φέτος διαφορετική. Πολλοί από εμάς δεν θα είναι μαζί με τους αγαπημένους του, αλλά ανυπομονούμε για τη στιγμή που πλησιάζει και θα μπορούμε να πάρουμε ξανά αγκαλιά τη μητέρα μας. Κάθε χρόνο την Ημέρα της Μητέρας, ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις φτιάχνουν κάρτες και θυμούνται τη γιαγιά τους Νταϊάνα, για τον Ουίλιαμ. Υπό οποιεδήποτες συνθήκες σε σκεφτόμαστε την Ημέρα της Μητέρας»