Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Νίκος Πορτοκάλογλου: Έρχονται στην Κύπρο για δυο μοναδικές εμφανίσεις

Δύο βραδιές γεμάτες όμορφες μουσικές και αξέχαστα τραγούδια έρχονται να μας χαρίσουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Την Πέμπτη 25 Ιουλίου και την Παρασκευή 26 Ιουλίου σε Λεμεσό και Λάρνακα, οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται να πλημμυρίσουν με μουσική τον κυπριακό ουρανό.

Πέμπτη 26 Ιουλίου, Λεμεσός

Η Θεραπευτική κοινότητα «Αγίας Σκέπης» κλείνει 20 χρόνια ζωής και προσφοράς και τα γιορτάζει στις 25 Ιουλίου 2019 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Νίκο Πορτοκάλογλου στην συναυλία τους, με τίτλο:

“Τι έχει μείνει απ’τη φωτιά”

Η Αγία Σκέπη είναι ένας µη κερδοσκοπικός οργανισµός που προσφέρει ψυχολογική στήριξη και θεραπεία σε χρήστες ναρκωτικών. Στα είκοσι χρόνια της λειτουργίας της έχουν ωφεληθεί από τις υπηρεσίες της Αγίας Σκέπης εκατοντάδες νέοι άνθρωποι και πολλοί από αυτούς κατάφεραν να µείνουν καθαροί µακριά από ουσίες και να επανενταχθούν στην κοινωνία.

Επίσης από τον Μάρτιο του 2019 έχει ξεκίνησει τη λειτουργία του το νέο πρόγραμμα επανένταξης εφήβων που απευθύνεται σε παιδιά με ηλικίες μεταξύ 13 – 18 ετών.

Πέμπτη, 25 Ιουλίου

Ώρα: 20:30 – 00:00

Εισιτήρια: €20 και €15

Στα ταμέια του κηποθεάτρου και στην tickethour

Πληροφορίες: 99790245

Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού

Λόρδου Βύρωνα
Λεμεσός

Παρασκευή 27 Ιουλίου, Λάρνακα

Οι δύο καλλιτέχνες θα εμφανιστούν και την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 26 Ιουλίου, σε μια μουσική βραδιά στη Λάρνακα. Οι δυο καλλιτέχνες που συναντήθηκαν τον χειμώνα που μας πέρασε στην μουσική σκηνή “Γυάλινο Μουσικό Θέατρο” της Αθήνας, ετοιμάζουν μια συναυλία που θα αφήσει εποχή στο Παλαιό Υδραγωγείο “Καμάρες” στη Λάρνακα.

Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2019

Ώρα: Ξεκινά στις 21:00

Είσοδος ελεύθερη

Καμάρες Παλαιό Υδραγωγείο

Λαρίσης

Λάρνακα