Κινηματογραφική ταινία θα γίνει η φρικτή δράση του serial Killer της Κύπρου, Νίκου Μεταξά

Η υπόθεση των δολοφονημένων γυναικών που τα πτώματά τους βρέθηκαν στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, είχε συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ο Νικόλας Μεταξάς παραδέχθηκε τον φόνο 7 γυναικών και δύο παιδιών, ενω η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν η μεγαλύτερη στα χρονικά της Κύπρου.

Έναν περίπου χρόνο μετά το «κλείσιμο» της φρικτής υπόθεσης και η δράση του 35χρονου εγκληματία, γνωστού ως «Ορέστη», ετοιμάζεται να μεταφερθεί στο κινηματογραφικό πανί.

Την σχετική αποκάλυψη για την ταινία που ετοιμάζεται έκανε ο ηθοποιός Κώστας Δημητρίου, φιλοξενούμενος σε εκπομπή του κρατικού καναλιού την περασμένη Παρασκευή (29/5).

Ο κ. Δημητρίου δεν ονομάτισε τον Μεταξά ωστόσο ανέφερε ότι η ταινία θα καταπιάνεται με τα εγκλήματα κατά αλλοδαπών γυναικών και θα είναι μια διασκευή των όσων στην πραγματικότητα έγιναν.

Η ταινία σκοπό έχει να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω σχετικών πλατφορμών όπως είπε ο κ. Δημητρίου, ενώ θα ανέβει και στον κινηματογράφο. Αυτή την στιγμή γίνεται επεξεργασία του σεναρίου ενώ τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον ερχόμενο Μάρτιο.