Η σπαρακτική στιγμή που μητέρα ακούει την καρδιά του νεκρού γιου της να χτυπά σε 14χρονο (βίντεο)

Μητέρα ακούει την καρδιά του νεκρού γιου της να χτυπά σε 14χρονο παιδί (βίντεο)

Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό είναι να χάσει το παιδί του. Και αντίστοιχα, αποτελεί τον μεγαλύτερο φόβο ενός γονιού. Όμως, τι γίνεται όταν ένα κομμάτι ενός παιδιού που έχει χαθεί συνεχίζει να ζεί; Ο γιος της ηρωίδας της ιστορίας που ακολουθεί σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν από περίπου δύο χρόνια.

Όσο κι αν ήταν δύσκολο, η μητέρα του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του για να σώσει μία ζωή παιδιού ενός άλλου γονιού.

«Δεν μπορούμε να θάψουμε όλη αυτή την μαγεία του, θέλουμε να τη μοιραστούμε», είχε αναφέρει η μητέρα του 25χρονου, ένα παιδί που το χαρακτήριζε «χαρά της ζωής».

Η καρδιά του γιου της λοιπόν, έσωσε τη ζωή ενός 14χρονου για δεύτερη φορά. Το παιδί ήταν στη λίστα αναμονής για την δεύτερη μεταμόσχευση καρδιάς από τον Σεπτέμβριο του 2020. Επί έξι μήνες βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη και περίμενε το θαύμα. Η πρώτη μεταμόσχευση είχε γίνει στο νεαρό παιδί, όταν ήταν 2 ετών, ωστόσο στα 12 του άρχισε να υπολειτουργεί.

Έψαχναν το θαύμα

Χρειάζονταν ένα θαύμα και ήρθε μέσα από την καρδιά του 25χρονου Νίκολας. Η μητέρα του ενθουσιάστηκε που η καρδιά του γιου της θα χτυπούσε σε έναν άλλον άνθρωπο.

Και ήθελε να γνωρίζει ότι οι άνθρωποι που έσωσε ο γιος της ήταν καλά. Επικοινώνησε με τη μητέρα του παιδιού και κανόνισαν να βρεθούν από κοντά. Όμως, λόγω του κορωνοϊού αυτό δεν κατέστη δυνατό, αλλά και από το γεγονός, ότι το ανοσοποιητικό του μικρού δεν ήταν δυνατό. Έτσι κατάφεραν να βρεθούν στις 14 Μαΐου στη Νέα Ορλεάνη, όταν ο 14χρονος ήταν πλήρως καλά.

Η μαμά του εφήβου έδωσε στην μητέρα του 25χρονου ένα στηθοσκόπιο, κάνοντας το καλύτερο δώρο στη γυναίκα που θρηνούσε τον γιο της: να ακούσε τον γλυκό ήχο της καρδιάς του παιδιού της να χτυπά ξανά.

Μετά από αυτήν τους τη συνάντηση και την σύνδεση, οι δύο οικογένειες ελπίζουν  η ιστορία τους να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να τονίσει τη σημασία της δωρεάς οργάνων.

Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ Παιδιού στο Δημοτικό Κήπο Λάρνακας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

Αυτή η μικρούλα βλέπει για πρώτη φορά καθαρά και η αντίδρασή της είναι σκέτη γλύκα! (vid)

«Τα Μυστικά της Χώρας»: Ένα ξεχωριστό, καλοκαιρινό σχολείο περιμένει τα παιδιά!