Η πριγκίπισσα Σάρλοτ ακολουθεί πιστά τη Βασίλισσα Ελισάβετ – Ποιο είναι το χόμπι που λατρεύει

Μία μακρά παράδοση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας φαίνεται πως ακολουθύν ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Την ιππασία! Τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ έχουν ξεκινήσει από μικρά ιππασία και είναι πολύ καλά, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τους The Times του Λονδίνου, ο μπαμπάς τους είναι «ενθουσιασμένος» που τα παιδιά του ενδιαφέρονται να μάθουν να ιππεύουν.

Ο 7χρονος πρίγκιπας Τζορτζ φέρεται να κάνει μαθήματα από τότε που ήταν 4 ετών, ενώ η 5χρονη πριγκίπισσα Σαρλότ πάντα γοητευόταν από τα πανέμορφα ζώα.

Μάλιστα, η Κέιτ  είχε αποκαλύψει ότι η Σάρλοτ είχε αναπτύξει μια μεγάλη αγάπη για τα άλογα από τότε που ήταν ενός ετους, όπως ακριβώς και η προγιαγιά της Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ακολουθεί πιστά την προγιαγιά της

Μάλιστα, η Κέιτ τόνισε ότι η Σαρλότ έχει μεγάλο πάθος με τα άλογα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να την ενθαρρύνει. Οπότε δεν είναι απίθανο να δούμε τη Σάρλοτ αμαζόνα κάποια στιγμή.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε το πρώτο μάθημα ιππασίας όταν ήταν τριών ετών ενώ έλαβε το πρώτο της πόνι Shetland ως δώρο για τα 4α γενέθλιά της και η αγάπη της για τα άλογα συνεχίστηκε καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής της. Στα 94, εξακολουθεί να ιππεύει τα αγαπημένα της άλογα αποδεικνύοντας ότι η ηλικία της δεν την εμποδίζει να απολαμβάνει το αγαπημένο χόμπι της.

Η ιππασία υπήρξε ένα δια βίου πάθος για τη βασίλισσα. Η ίδια έχει δηλώσει ότι την κάνει να νιώθει άλλος άνθρωπος, και έκανε το πρώτο της μάθημα όταν ήταν τριών ετών. Κάνει δηλαδή ιππασία εδώ και 91 ολόκληρα χρόνια!