Η πιο γλυκιά εικόνα: «Λιώσαμε» με τον υπέρηχο με το ένα διδυμάκι να φιλά το άλλο!

Η πιο γλυκιά εικόνα: «Λιώσαμε» με τον υπέρηχο με το ένα διδυμάκι να φιλά το άλλο!

Ο αδελφικός δεσμός θεωρείται και  με τη βούλα της επιστήμης από τους σημαντικότερους της ζωής μας. Τα αδέλφια μοιράζονται κοινά γονίδια, κοινό οικογενειακό περιβάλλον και παρόμοιο τρόπο ανατροφής, κοινά μυστικά, αναμνήσεις και εμπειρίες.

Πόσο μάλλον όταν μοιράζονται και τον ίδιο χώρο στην κοιλιά της μαμάς τους. Μία υπέροχη εικόνα που αποτυπώνει το μεγαλείο της αδελφικής αγάπης, αλλά και της ενδομήτριας ζωής ταυτόχρονα εμφανίζεται σε ένα φανταστικό στιγμιότυπο, το οποίο δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του ο γυναικολόγος, Κωνσταντίνος Περιστέρης.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Ένα εκπληκτικό στιγμιότυπο 4D υπερηχογραφήματος, όπου το ένα διδυμάκι φαίνεται να φιλά το άλλο.

Η ενδομήτρια ζωή είναι – πράγματι – αξιοθαύμαστη! Και η εμβρυομητρική ιατρική έχει ρίξει φως στις διαφορετικές πτυχές των πρώτων εννέα μηνών της ζωής του εμβρύου σε τέτοιο βαθμό που τώρα κατανοούμε πόσο βαθιά εντυπώνεται η περίοδος της εγκυμοσύνης στη νέα ζωή.

Ένα μεγάλο συμπέρασμα είναι ότι η γονεϊκότητα δεν ξεκινά όταν γεννηθεί το παιδί, αλλά από τη σύλληψη, καθώς το έμβρυο καταγράφει τα πάντα. Ήχους, συναισθήματα, αγγίγματα στην κοιλίτσα της μαμάς του, τα λόγια των γονέων…

Το να αγαπάμε και να φροντίζουμε την εγκυμονούσα στο μέγιστο βαθμό είναι από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορούμε να κάνουμε για το μέλλον της κοινωνίας… ώστε να φέρνουν στο κόσμο υγιή και ευτυχή παιδιά».

Ποια είναι τα δύο μωράκια;

Για την ιστορία η φωτογραφία χρονολογείται στο 2017 και τα δίδυμα κοριτσάκια ανήκουν στην Carissa Gill από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, όπου ένα τυπικό ραντεβού στον γυναικολόγο για υπερηχογράφημα αποκάλυψε αυτήν την υπέροχη στιγμή της ενδομήτριας ζωής.

Μάλιστα, τότε η μητέρα είχε πει χαριτολογώντας πως «αν κάποια στιγμή στο μέλλον τσακώνονται, θα μπορώ να τους πω: θυμηθείτε τότε που δίνατε φιλί η μία στην άλλη μέσα στην κοιλιά μου».

Διαβάστε επίσης:

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Πάσχα με τα παιδιά της έπειτα από μήνες θεραπείας (φωτος)

«Σάρωσε» το Α’ Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ σε διαγωνισμό θεάτρου

Η Μέγκαν Μαρκλ έμεινε χωρίς παλτό στο κρύο για έναν πολύ γλυκό και συγκινητικό λόγο (video)