Η ιστορία πίσω από την φωτογραφία με την νοσοκόμα που «έριξε» το ίντερνετ

Το να εργάζεται κανείς σε νοσοκομείο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Καθημερινά, γιατροί και νοσοκόμοι δίνουν μεγάλη μάχη για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, βάζοντας τους ασθενείς πάνω από τον εαυτό τους. Απανωτές εφημερίες, λιγοστός ύπνος, ένταση και περιστατικά που ραγίζουν την καρδιά.

Αυτό ακριβώς προσπάθησε να αποτυπώσει στο φωτογραφικό της φακό η αδερφή της νοσοκόμας Caty Nixon. Η φωτογραφία δείχνει τη νεαρή κοπέλα να κάθεται εξαντλημένη σε μια δερμάτινη πολυθρόνα και να κλαίει από την υπερκόπωση έχοντας ένα πιάτο φαγητό στα πόδια της.

Η φωτογραφία έγινε το απόλυτο viral λίγες μέρες πριν, η ιστορία και το μήνυμά της, όμως, είναι τόσο σημαντικό που θεωρούνται διαχρονικά…

Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία

Το στιγμιότυπο δημοσιεύθηκε στο Facebook από την αδερφή της και αμέσως έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 15 χιλιάδες σχόλια και 154 χιλιάδες likes μέσα σε λίγη ώρα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε ύστερα από 53 σερί ώρες δουλειάς στο νοσοκομείο και τέσσερις απανωτές βάρδιες χωρίς φαγητό. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν, η νοσοκόμα βρισκόταν σε μια αίθουσα τοκετού όπου γεννήθηκε ένα μωρό νεκρό, εξηγεί η αδερφή της στη λεζάντα της φωτογραφίας.

πηγή: infowoman.gr