Η φωτογραφία με αυτό το δακρυσμένο παρανυφάκι είναι ό,τι πιο συγκινητικό θα δείτε σήμερα…

Κάθε γάμος είναι συγκινητικός. Δύο άνθρωποι αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους και σε αυτή την ιερή στιγμή θέλουν μαζί τους τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Στις γαμήλιες τελετές είναι που θα δεις το γέλιο και το κλάμα να γίνονται ένα και όλα να προέρχονται από ένα μοναδικό συναίσθημα: την χαρά και φυσικά επίκεντρο όλης αυτής της χαράς είναι το νεόνυμφο ζευγάρι.

Όταν η Jenni και ο Timmy Gibson παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο, δεν περίμεναν, ότι η πιο συγκινητική στιγμή του γάμου τους δεν θα είχε εκείνους ως πρωταγωνιστές, αλλά… την μικρή τους κόρη, Lexi.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 16 χρόνια και έχει αποκτήσει 3 παιδιά, την 8χρονη Riley, την 6χρονη Lexi και τον 2χρονο Lincoln.

Η φωτογράφος του γάμου απαθανάτισε το 6χρονο κορίτσι να ξεσπά σε λυγμούς καθώς έβλεπε την μητέρα της να πλησιάζει τον πατέρα της για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.  «Μπόρεσα από την πρώτη στιγμή να καταλάβω πόσο σημαντικό ήταν αυτό για τα παιδιά», δήλωσε. «Τα δύο κορίτσια ήταν τα παρανυφάκια και δεν σταματούσαν να αγκαλιάζουν την μαμά τους. Δική μου δουλειά είναι να προσέχω αυτές τις μικρές λεπτομέρειες και αυτό έκανα. Ήταν μια αθώα, γλυκιά και αυθόρμητη αντίδραση από ένα κοριτσάκι η οποία συγκινήθηκε τόσο όσο και η μαμά της για αυτόν τον γάμο. Ξέρω, ότι η Jenni δεν θα μπορούσε ποτέ να νιώσει και να δει αυτή τη στιγμή αν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη φωτογραφία».

Όταν η μητέρα είδε την φωτογραφία ένιωσε μεγάλη συγκίνηση και όπως δήλωσε στο People.com «Δεν ήξερα ότι όλο αυτό ήταν τόσο σημαντικό για εκείνη. Με πλημμύρισαν θετικά συναισθήματα από την αντίδρασή της, η οποία μου επιβεβαίωσε ότι είχα πάρει τη σωστή απόφαση για την οικογένειά μου».

Δείτε φωτογραφίες από την γαμήλια τελετή

Πηγή: popsugar.com