Γονείς 3χρονης με καρκίνο σε τελικό στάδιο της έκαναν το πάρτι της ζωής της

Γονείς 3χρονης με καρκίνο σε τελικό στάδιο της έκαναν το πάρτι της ζωής της

Ένα φανταστικό πάρτι διοργάνωσαν στην κορούλα τους οι γονείς της για τα τέταρτα γενέθλιά της, λίγο νωρίτερα από την ημέρα γέννησής της. Κι αυτό, γιατί το καλοκαίρι η 3χρονη Άνταλιν διαγνώστηκε με Γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους, μία σπάνια μορφή επιθετικού καρκίνου στον εγκέφαλο, με μεγάλη δυσκολία στην ίαση.

Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν στη μικρούλα λίγο μετά τα τρίτα της γενέθλια, τον Μάρτιο του 2022. «Η Άνταλιν άρχισε να διαμαρτύρεται για πονοκεφάλους και ένα πρωί δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της», ανέφερε η μητέρα της μικρής, προσθέτοντας, ότι δεν μπορούσε να κινήσει και το δεξί της μάτι.

Την πήγαν στο τοπικό νοσοκομείο, όπου την παρέπεμψαν σε παιδιατρικό, όπου διαγνώστηκε με καρκίνο τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω καν τι μου έλεγαν. Το μυαλό μου δεν μπορούσε να αντιληφθεί, πόσο κακό ήταν», σημειώνει. Η μικρή έμεινε για τρεις μέρες στην εντατική, ενώ υποβλήθηκε σε 30 κύκλους χημειοθεραπείας, για περίπου έξι εβδομάδες και με γενική αναισθησία.

«Έχασε μαλλιά, αλλά δεν την ενοχλούσε. Φορούσε την περούκα με τις κοτσίδες της αγαπημένης της πριγκίπισσας, της Elsa από το Frozen», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν είμαστε σίγουρη αν θα τα καταφέρει να ζήσει μέχρι τις 31 Μαρτίου που θα κλείσει τα 4, κι έτσι της διοργανώσαμε ένα πάρτι νωρίτερα», τόνισε συγκινημένη η μητέρα.

Οι γονείς της μικρούλας συνομίλησαν με την οργάνωση Dreams and Wishes of Tenessee, που πραγματοποιούν ευχές παιδιών με καρκίνο και διοργάνωσαν ένα πάρτι στο κοριτσάκι με τις αγαπημένες της πριγκίπισσες Έλσα και Άννα, καθώς και τον Όλαφ τον χιονάνθρωπο από το Frozen, την Μπελ από την «Πεντάμορφη και το Τέρας», την Τιάνα και την Μερίντα.

Στις 7 Ιανουαρίου πάνω από 40 άνθρωποι εμφανίστηκαν στο πάρτι της Άνταλιν, οι πριγκίπισσες διάβασαν ιστορίες στην αυλή του σπιτιού, ενώ της έφτιαξαν μία τεράστια μορφή της Άριελ με μπαλόνια.

«Η Άνταλιν το ευχαριστήθηκε πολύ, αλλά όταν είδε τον Όλαφ, άνοιξε τα χέρια της και είπε: χρειάζεται μία ζεστή αγκαλιά. Τώρα την απολαμβάνουμε μέρα με τη μέρα», ανέφερε η μητέρα.

Διαβάστε επίσης:

«Μπάσκετ ορθογραφίας»: Ένα παιχνίδι για την αντιμετώπιση της δυσορθογραφίας

Σε Λευκωσία και Πάφο οι εξετάσεις του Center for Talented Youth (CTY) Greece

«Καμπανάκια» στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 21χρονος απέστειλε βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιού