Γιώργος Θεοφάνους: «Μου έκαναν bullying στο σχολείο, επειδή ήμουν σε χορωδία με κορίτσια»

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκαλύπτει πόσο αυστηρός είναι με τα παιδιά του

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και τα παιδικά του χρόνια.

Ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», τις δύσκολες τηλεοπτικές στιγμές και το bullying που δέχτηκε στην παιδική του ηλικία.

«Το X-Factor είναι ένα από τα πιο ωραία πρότζεκτ άλλα αδικημένο. Δεν ήμουν στο σόου, γιατί ήμουν στο OPEN, στο ‘Ένα Τραγούδι Ακόμα’. Το ‘Ένα Τραγούδι Ακόμα’ δίνει επίσης ένα βήμα στα νέα ταλέντα».

Ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» στην οποία έχει δημιουργήσει το τραγούδι των τίτλων.

«Στο ‘Μαύρο Ρόδο’ που έρχεται στο MEGA, μία κοπέλα έχει αποφασίσει να ερωτευτεί τον ‘Χριστό’. Για το τραγούδι των τίτλων αποφάσισα να μην απευθυνθώ σε κάποιον επαγγελματία στιχουργό αλλά στους 350 μαθητές μου.

Το τραγούδι των τίτλων της σειράς θα το ερμηνεύσει Ελένη Βιτάλη, η οποία είναι η ιδανική γι’ αυτό το τραγούδι», ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Μου έκαναν bullying»

Ο ίδιος εξομολογήθηκε, ότι η παιδική του ηλικία δεν ήταν και η καλύτερη, ειδικά στο σχολείο, όπου έπεφτε συχνά θύμα εκφοβισμού.

«Όταν ήμουν στο γυμνάσιο, δεν ήμουν κοινωνικός. Είχα δυο φίλους που τώρα είναι μοναχοί.

Στο γυμνάσιο δεν έπαιζα μπάλα, ήμουν σε μία χορωδία κυρίως με κορίτσια. Γι’ αυτόν τον λόγο μου έκαναν bullying. Έχω περάσει άσχημα στο σχολείο. Με έχουν κλειδώσει στις τουαλέτες», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Διαβάστε επίσης:

Φάσμα Διαταραχής Εμβρυϊκού Αλκοολισμού: Τι είναι και πόσο επηρεάζει τη ζωή του μωρού

«Γίνε πορτοκαλί»: Ένα υπέροχο βραχιολάκι χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά με καρκίνο

Μετά από 6 αποβολές, 9 εξωσωματικές, 15 έμβρυα και 5 ωάρια, επιτέλους κρατά το μωρό της