Γιατί αυτή η φωτογραφία της πριγκίπισσας Σάρλοτ έχει προκαλέσει παροξυσμό (εικόνες)

Γιατί αυτή η φωτογραφία της πριγκίπισσας Σάρλοτ έχει προκαλέσει παροξυσμό (εικόνες)

Βλέποντας τις φωτογραφίες της μικρής πριγκίπισσας Σάρλοτ, της δευτερότοκης κόρης του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Ουίλιαμ και Κέιτ, οι royal fans και όχι μόνο εντόπισαν ομοιότητες με την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ στην παιδική της ηλικία.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία της μικρής Σάρλοτ δίπλα σε μία άλλη royal vintage φωτογραφία καταγράφοντας άλλη μία συγκλονιστική ομοιότητά της. Αυτή τη φορά με τη βασιλομήτορα Ελισάβετ.

Η φωτογραφία ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Glamis Castle στο Άνγκους της Σκωτίας, το οποίο αποτελεί το σπίτι του κόμη του Στράθμορ και του Κίνγκχορ.

Η λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρει: «Η μικρότερη κόρη του 14ου κόμη του Στράτμορ, Λαίδη Ελίζαμπεθ Μπόους Λίον παντρεύτηκε τον Δούκα του Γιορκ και έγινε η βασίλισσα Ελισάβετ η Βασιλομήτωρ. Όταν ο υπεύθυνος του αρχείου του κάστρου μας κοιτούσε τις φωτογραφίες της μικρής Λαίδης Ελισάβετ, όλοι συμφωνήσαμε, ότι έχει εκπληκτική ομοιότητα με την τρισέγγονή της, πριγκίπισσα Σάρλοτ. Μπορείτε να δείτε κι εσείς την ομοιότητα;»

Οι royal fans ανέφεραν, ότι η σύγκριση των δύο φωτογραφιών είναι γλυκιά, σχολιάζοντας παράλληλα, ότι έχουν το ίδιο χαμόγελο.

Τόσο στο Twitter, όσο και στο Instagram έγινε χαμός, με τους χρήστες να σχολιάζουν την εκπληκτική ομοιότητα της βασιλομήτορος με την τρισέγγονή της.

Ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια: «Η ομοιότητα είναι αξιοσημείωτη», «πραγματικά είναι ολόιδιες», «υπέροχες φωτογραφίες»

Πατήστε το βελάκι για να δείτε τις φωτογραφίες και κάν’τε τη σύγκριση.

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε επίσης:

Τα μανταλάκια των μηνυμάτων κάνουν πιο χαρούμενους και ξεχωριστούς τους μαθητές

«Το παιδί μου πέθαινε και οι γιατροί μου έλεγαν ότι είμαι μελοδραματική»: Μία συνταρακτική ιστορία

Άννα Μπεζάν – Δημήτρης Παππάς: Το βίντεο από τη στιγμή που έρχεται το μωρό τους στον κόσμο!