Γιαγιά κλείδωσε κατά λάθος μωρό 1,5 έτους στο αυτοκίνητο – Πώς κατάφερε τελικά να βγει (video)

Γιαγιά κλείδωσε κατά λάθος μωρό 1,5 έτους στο αυτοκίνητο - Ο πανέξυπνος τρόπος που κατάφερε να βγει (video)

Το να κλειδωθείς έξω από το αυτοκίνητο, ΟΚ έναν πανικό τον παθαίνεις. Όμως, αν κλειδωθείς έξω από το αυτοκίνητο με ένα μωρό μέσα, τότε τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά και το επίπεδο του φόβου χτυπάει «κόκκινο».

Εκτός αν το παιδί σου, είναι αυτό το μικρό τζίνι από τη Νότια Καρολίνα, το οποίο κατάφερε να ακολουθήσει τις  οδηγίες της μαμάς του και να απελευθερωθεί μόνο του.

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά η στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο και αναρτήθηκε στο TikTok. Έτσι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, ότι το πιτσιρίκι είναι μεγάλο αστέρι.

Τι συνέβη; Η προγιαγιά του πάτησε το λάθος κουμπί και κλείδωσε το κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο. Η μαμά του κοριτσιού και η γιαγιά της πραγματοποιούσαν επίσκεψη σε κοιμητήριο για έναν φόρο τιμής σε κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο. Ωστόσο, δεν υπολόγιζε να μείνει για πολλή ώρα εκεί με αποτέλεσμα να αφήσει τα κλειδιά στη μίζα.

Πώς τα κατάφερε

Βγήκε έξω από το αυτοκίνητο για να βγάλει από το πίσω κάθισμα την κόρη της, όμως η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Έτσι, είπε στη γιαγιά της (προγιαγιά του μωρού) να ξεκλειδώσει την πόρτα. Όμως, πάτησε το λάθος κουμπί και κλείδωσαν όλες οι πόρτες. Έκλεισε την πόρτα της, παγιδεύοντας το μωρό μέσα.

Κι ενώ η γιαγιά πανικοβλήθηκε, η μητέρα παρέμεινε ήρεμη. Κοίταξε την κόρη της και συνειδητοποίησε, ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Η μητέρα στάθηκε στο παράθυρο, δίπλα στο καθισματάκι της κόρης της, και την καθοδήγησε, πώς να βγει, να περάσει στο μπροστινό κάθισμα και να τραβήξει το πόμολο της πόρτας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες της μαμάς, το 19 μηνών κοριτσάκι κατάφερε να βγει, με την πανικοβεβλημένη προγιαγιά του να νιώθει ανακούφιση.

Δείτε το βίντεο:

@apriannalukie4♬ original sound – Aprianna Lukie

Διαβάστε επίσης:

Video: Έφτιαξε με τα χέρια του ολόκληρο σπιτάκι για την αδελφή του – Απερίγραπτη η αντίδρασή της

Αυτά τα σχολεία χάρισαν «Φακέλους Αγάπης» σε 47 άπορους μαθητές τους για τις γιορτές

Ηρωίδα 18χρονη αψήφησε τις σφαίρες και ύψωσε το ανάστημά της για τη μόρφωση και τα όνειρα των κοριτσιών