Φρίκη στη Γαλλία: Μωρά βρέθηκαν νεκρά μέσα σε καταψύκτη σπιτιού

Φρίκη στη Γαλλία: Μωρά βρέθηκαν νεκρά μέσα σε καταψύκτη σπιτιού

Σοκ έχει προκαλέσει στην Γαλλία η αποκάλυψη, ότι δύο μωρά βρέθηκαν νεκρά μέσα σε καταψύκτη στην πόλη Βοκλούζ.

Τα πτώματα των δύο μωρών «στο σπίτι της γυναίκας» που βρίσκεται ακόμα υπό κράτηση, είπε σε δημοσιογράφους του AFP η εισαγγελέας, Hélène Mourges.

«Ο φάκελος άνοιξε και τα γεγονότα είναι εγκληματικής φύσης», διευκρίνισε η εισαγγελέας, εξηγώντας ότι η ανακάλυψη έγινε το πρωί, έπειτα από «κλήση τρίτου ατόμου» στην αστυνομία.

Η γυναίκα που συνελήφθη επί τόπου, είναι μια 41χρονη μητέρα που κατοικεί σε αυτή την πόλη στους πρόποδες του Mont Ventoux.

Σε αυτό το στάδιο της έρευνας, είναι αδύνατο να προσδιοριστεί η ηλικία ή το φύλο των μωρών που βρέθηκαν παγωμένα, καθώς και οι πιθανοί δεσμοί μεταξύ τους ή με τη γυναίκα που κρατείται από την αστυνομία.

«Είναι δύσκολο σε αυτό το στάδιο να δοθούν λεπτομέρειες», επέμεινε η εισαγγελέας, προσθέτοντας ότι «λήφθηκαν δείγματα» για να μάθουν περισσότερα για τα δύο παιδιά.

Ακόμα πρόθεσε ότι «Η αυτοψία θα μας πει περισσότερα» διευκρινίζοντας ότι θα μπορούσε να γίνει μόνο εντός «ορισμένου χρόνου», «γιατί έχουν ληφθεί όλες οι προφυλάξεις για τη διατήρηση όλων των επιστημονικών στοιχείων».

Η σχέση μεταξύ του ατόμου που κάλεσε την Αστυνομία και της γυναίκας που κρατείται δεν διευκρινίστηκε από την εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Πόσοι Κύπριοι φοιτητές δουλεύουν ενώ σπουδάζουν – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Τα παιδιά θα λατρέψουν το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα της Κρατικής Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης – Majestic

Robotex: «Σάρωσαν» οι Κύπριοι μαθητές στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής