Φρίκη: Μπέιμπι σίτερ σκότωσε 11 μηνών μωρό πετώντας το στον τοίχο!

Φρίκη: Μπέιμπι σίτερ σκότωσε 11 μηνών μωρό πετώντας το στον τοίχο

Φρικτό θάνατο στα χέρια της μπέιμπι σίτερ του βρήκε ένα 11 μηνών αγοράκι, σύμφωνα με την αστυνομία του Ντιτρόιτ. Η 21χρονη μπέιμπι σίτερ κατηγορείται για κακοποίηση παιδιού που επέφερε τον θάνατό του.

Όλα ξεκίνησαν, ότι η μητέρα του παιδιού το πήρε από τη γειτόνισσα που το φύλαγε την Δευτέρα 13 Ιουνίου και κάτι δεν της φαινόταν καλά με το μωρό της.

Το μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν, ότι το παιδί έφερε σοβαρό τραύμα στο κεφαλάκι του.

Όπως ειπαν οι αστυνομικοί, κλήθηκαν την επόμενη ημέρα, αφότου διαγνώστηκε το παιδί με το τραύμα στο κεφάλι, σύμφωνα με το Detroit News. H μητέρα ήταν αυτή που κάλεσε την αστυνομία και κατέθεσε, ότι πήρε το παιδί της από τη γειτόνισσα – μπέιμπι σίτερ του, η οποία το κρατούσε ενώ εκείνη εργαζόταν.

Μάλιστα, σημείωσε ότι κρατούσε το μωρό τους τελευταίους δύομήνες. Τη μοιραία νύχτα, η μπέιμπι σίτερ είπε ότι το μωρό δεν της έμοιαζε καλά. Είχε δεχθεί μήνυμα νωρίτερα από την μπέιμπι σίτερ, στο οποίο είχε ισχυριστεί, ότι το παιδί έφαγε σαπούνι και είχε αλλεργική αντίδραση. Όταν έφτασε στο σπίτι, είδε το παιδί να έχει σπασμούς. Και πίστεψε αυτό που της είχε πει η μπέιμπι σίτερ.

Ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά, γιατί το παιδί είχε τραύμα στο κεφάλι, έβγαζε αίμα από το αυτί και υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική επέμβαση.

«Το μόνο που έμαθα είναι ότι πέταξε το μωρό στον τοίχο και το ταρακούνησε τόσο πολύ και του προκάλεσε όλα αυτά», σημείωσε.

Η μπέιμπι σίτερ συνελήφθη και ομολόγησε την κακοποίηση του παιδιού, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που το έκανε.

Διαβάστε επίσης:

Και τα παιδιά έως 14 ετών μπορεί να εμφανίσουν long covid – Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα

Ο μικρός Λούκας ξεκίνησε τις ακτινοθεραπείες με τις ευχές να χτυπήσει το καμπανάκι της νίκης

Ανοίγει ο ξενώνας φιλοξενίας των γονιών παιδιών με ογκολογικά προβλήματα