Σοκ στο Λονδίνο: Μητέρα μαχαίρωσε το 5χρονο παιδί της και αυτοκτόνησε – Τι έγραφε στο σημείωμά της

Σοκ στο Λονδίνο: Μητέρα σκότωσε το 5χρονο παιδί της και αυτοκτόνησε - Το σημείωμα που άφησε

Πριν μαχαιρώσει μέχρι θανάτου το 5χρονο παιδί της και δώσει τέλος στη ζωή της, μία 37χρονη μητέρα γράφει ένα γράμμα, στο οποίο λέει τρεις λέξεις: «Είμαι κακός άνθρωπος».

Το τρομακτικό θέαμα  με τα άψυχα σώματα της Yi Chen και του γιου της Xingduan Yuan ανακάλυψε ο σύζυγός στο σπίτι τους στο Λονδίνο, αφού επέστρεψε με τον άλλο τους γιο από το σχολείο.

Λίγο πριν την δολοφονία-αυτοκτονία, η Chen, 37 ετών, αναζητούσε ψυχιατρική υποστήριξη για κατάθλιψη, άγχος, σκέψεις αυτοκτονίας, ημικρανίες και αϋπνία από το NHS και από ιδιώτες γιατρούς.

Στις 21 Ιουνίου πέρυσι, ο σύζυγος Shuai Yuan επέστρεψε στο σπίτι τους για να δώσει τα φάρμακα στη γυναίκα του και να συνεχίσει την ρουτίνα του. Είχε την εντύπωση ότι η κατάστασή της είχε βελτιωθεί.

Όταν επέστρεψε, βρήκε την πόρτα του υπνοδωματίου τους κλειδωμένη και δεν άκουσε καμία απάντηση από τη γυναίκα ή τον γιο του. Πανικόβλητος κάλεσε την αστυνομία και έσπασε την πόρτα για να μπει.

Έκρυβε την επιδείνωση της ψυχικής της υγείας

Στις 14 Ιουνίου, λιγότερο από μια εβδομάδα πριν, είχε μια συνάντηση μεσω Zoom με έναν ψυχίατρο στην οποία παρευρέθηκε ο σύζυγός της, αλλά δεν την είδε προσωπικά.

Ο σύζυγός της Yuan ενημέρωσε τον ψυχίατρο και είχαν συμφωνήσει ένα σχέδιο διαχείρισης. Ο κ. Yuan είπε στο ιατροδικαστικό δικαστήριο του Βόρειου Λονδίνου μέσω σύνδεσης βίντεο ότι είχε την εντύπωση ότι η κατάσταση της συζύγου του βελτιώνεται, αλλά εκ των υστέρων συνειδητοποίησε ότι απλά το έκρυβε καλά!

Το σημείωμα που βρήκε ο σύζυγος έλεγε: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, θέλω να τελειώσω τον σωματικό και ψυχικό πόνο που βιώνω, έχω πάρει μαζί μου τον γιο μου. Είμαι κακός άνθρωπος».

Ο 5χρονος βρέθηκε με μαχαιριές στον λαιμό.

Διαβάστε επίσης:

Έλτον Τζον: Μαθητές διασκεύασαν το «I’m Still Standing» – Πώς αντέδρασε ο ίδιος (video)

15 σκίτσα αποτυπώνουν τις πιο πολύτιμες οικογενειακές στιγμές που δεν γυρίζουν πίσω (εικόνες)

Octopus Mother: Αυτή είναι η κορυφαία υποβρύχια φωτογραφία της χρονιάς – Μία γλυκόπικρη ωδή στη μητέρα (εικόνα)