Φρίκη και αποτροπιασμός: Βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του απειλώντας τη με μαχαίρι

Φρίκη και αποτροπιασμός: Βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του απειλώντας τη με μαχαίρι

Μια φρικτή υπόθεση έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας, καθώς ένας πατριός καταδικάστηκε για τον βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του. Συγκεκριμένα, στη φυλακή για 13 χρόνια έστειλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας πατριό που βίαζε και κακοποιούσε σεξουαλικά την 16χρονη κόρη της συντρόφου του στην επαρχία Λευκωσίας.

Tην απείλησε και τη χτύπησε

Κατά την επίδικη μέρα, η 16χρονη βρισκόταν στο σπίτι και συγύριζε, όταν ο κατηγορούμενος, τον οποίο αποκαλούσε πατέρα της, πήγε στο σπίτι μαζί με έναν άλλο άνδρα. Εκεί, ο κατηγορούμενος την έβαλε να συγυρίσει το δωμάτιο του και ακολούθως, υπό τις περιστάσεις που η ανήλικη περιέγραψε στη μαρτυρία της, την υπέβαλε στα όσα αναφέρονται στις υπό κρίση κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος έχοντας λάβει κατοχή μαχαιριού και χρησιμοποιώντας απειλές, αρχικά ότι θα της σπάσει το τηλέφωνό της και, μετέπειτα, ότι αν σηκωθεί δεν θα ξαναδεί τους γονείς της, κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη. Ακολούθως, διέταξε την ανήλικη να του φέρει τις παντόφλες του και λόγο λάθους της, γρονθοκόπησε την 16χρονη στη μύτη, προκαλώντας της αιμορραγία.

Όταν δε, αυτή του είπε ότι δεν μπορεί να κρύψει αυτά από τη μητέρα της, αυτός την κτύπησε με την πόρτα στο κεφάλι. Ο κατηγορούμενος της είπε να μην πει αυτά που έγιναν σε οποιονδήποτε διότι, αν πει, θα πάνε στη φυλακή ο αδελφός, ο πατέρας και η μητέρα της επειδή δεν την πρόσεχαν. Της αγόρασε, επίσης, μια τούρτα παγωτού, της άφησε δύο τσιγάρα και έφυγε.

Όταν η μητέρα της (αρχικά) και ο φίλος αυτής επέστρεψαν στο σπίτι, η 16χρονη τους αποκάλυψε τι είχε συμβεί και τότε αυτοί, τηλεφωνικά, κάλεσαν τον κατηγορούμενο να επιστρέψει στο σπίτι, όπου εξελίχθηκε καβγάς. Το εν λόγω περιστατικό, το οποίο βίωσε η 16χρονη, της έχει προκαλέσει έντονη ψυχική αναστάτωση και δυσκολία διαχείρισης του ψυχικού τραύματος.

(πληροφορίες από Reporter.com.cy)

Η ανακοίνωση του Κακουργιοδικείου

Στην ανακοίνωσή του το Κακουργιοδικείο αναφέρει ότι τα «αδικήματα σεξουαλικής φύσης, από μόνα τους, προκαλούν απέχθεια και αποτροπιασμό».

Το Κακουργιοδικείο επίσης, κατά την επιβολή ποινής τόνισε την σοβαρότητα των αδικημάτων, η οποία προκύπτει τόσο από την φύση τους όσο και από την ποινή που προβλέπεται από τον Νόμο.

«Σε υποθέσεις σεξουαλικών αδικημάτων, οι ποινές που επιβάλλονται θα πρέπει να είναι αυστηρές και αποτρεπτικές, ενόψει,της ιδιαίτερης σοβαρότητας τους ως εγκλήματα τα οποία στρέφονται κατά των ηθών αλλά προσβάλλουν, παράλληλα, και καταρρακώνουν την προσωπικότητα του θύματος.

Είναι διαπίστωση του Κακουργιοδικείου ότι δυστυχώς τα αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών βρίσκονται, τελευταία, σε έξαρση, παρά τις αυστηρές ποινές που επιβάλλονται από τα Δικαστήρια μας. Το στοιχείο αυτό επίσης καταδεικνύει την ανάγκη για επιβολή ακόμη πιο αυστηρών και αποτρεπτικών ποινών».

Το Κακουργιοδικείο επέβαλε ποινές ως ακολούθως:

– Στην 1η κατηγορία, ποινή φυλάκισης 13 ετών.

– Στη 2η κατηγορία, ποινή φυλάκισης 5 ετών.

– Σε καθεμιά από τις κατηγορίες 3 και 4, ποινή φυλάκισης 9 ετών.

– Στην 5η κατηγορία, ποινή φυλάκισης 1 έτους.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός είναι ο νεαρός που καταζητείται για την προμήθεια ναρκωτικών στις ανήλικες (pic)

Ο τρόπος που αυτός ο μπαμπάς χειρίζεται το tantrum του παιδιού του είναι καθηλωτικός

Συγκίνηση: Ένα ολόκληρο γήπεδο «παγώνει» για να βάλει ένα τυφλό κορίτσι καλάθι! (video)