Έλον Μασκ: Η σπάνια εμφάνιση με τον 18 μηνών γιο του που έκλεψε την παράσταση (video)

Έλον Μασκ: Η σπάνια εμφάνιση με τον 18 μηνών γιο του που έκλεψε την παράσταση (video)

Είναι 18 μηνών, κατάξανθος και το πλουσιότερο παιδί του κόσμου. Είναι ο X AE A-Xii Μασκ και, με έναν μοναδικό τρόπο, έκανε τους γονείς του λίγο πιο συμπαθητικούς στα μάτια μας.

Ο γιος του Έλον Μασκ και της Grimes εμφανίστηκε σε μία τηλεδιάσκεψη, για την παρουσίαση του Spaceship. Καθόταν στα πόδια του δισεκατομμυριούχου μπαμπά του, είπε «Γεια!» και φερόταν όπως κάθε άλλο παιδάκι της ηλικίας του, έστω για λίγα δευτερόλεπτα. Λίγο αργότερα, κάποιος μπήκε στο δωμάτιο και τον πήρε μαζί του.

Ο CEO της SpaceX παραδέχθηκε ότι δεν ασχολούταν και πολύ με τον μικρό, όταν γεννήθηκε. Τη φροντίδα του είχε αναλάβει η Grimes – ισότητα και σ’ εκείνο το νοικοκυριό.

«Ε, τα μωρά είναι απλώς μηχανές που τρώνε και αφοδεύουν, ξέρετε. Τώρα δεν μπορώ να κάνω πολλά», είχε πει χαρακτηριστικά στους New York Times. «Η Grimes έχει αναλάβει το μεγαλύτερο κομμάτι».

«Όταν το παιδί μεγαλώσει, θα μεγαλώσει και ο ρόλος μου (στην ανατροφή του)».

Κάτι που λίγοι γνωρίζουν, είναι ότι o Μασκ έχει πέντε ακόμη γιους. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, εκείνοι τον συμβουλεύουν για το πώς θα χτίσει τη σχέση του με τον μικρότερο της οικογένειας, τον οποίο φωνάζουν απλά «Χ».

«Νομίζω θα κάνω ό,τι έκανα και με τα άλλα παιδιά», συνέχισε στους New York Times. «Αν έχω ταξίδι με την Tesla στην Κίνα, για παράδειγμα, θα τα πάρω μαζί μου και θα πάμε στο Σινικό Τείχος ή θα πάρουμε το τρένο από το Πεκίνο στη Σιάν για να δούμε τον Στρατό από τερακότα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Η νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Άρτσι είναι μία γλύκα – Δείτε πόσο μεγάλωσε (εικόνα)

Το «Δεντράκι Ζωής» του μικρού Λάμπρου θα χαρίσει πολλά παιδικά χαμόγελα (εικόνα)

Ράγισαν τα καρδιές τα πριγκιπάκια του Μονακό: «Μαμά, μας λείπεις»