Έκκληση για στήριξη «Πασχαλινών πακέτων αγάπης» απευθύνει ο Δήμος Λεμεσού – Τι χρειάζεται

Έκκληση για στήριξη «Πασχαλινών πακέτων αγάπης» απευθύνει ο Δήμος Λεμεσού - Τι χρειάζεται

«Πασχαλινά πακέτα αγάπης», θα παραχωρηθούν και φέτος, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού, σε δικαιούχους και καλούνται, όσοι μπορούν, να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.

Σε ανακοίνωση του Δήμου, αναφέρεται ότι σκοπός του Κοινωνικού Παντοπωλείου, είναι, μέσα από τα «Πασχαλινά πακέτα αγάπης», να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας σε αυτή τη γιορτινή περίοδο του χρόνου σε αυτούς που το χρειάζονται.

Ο Δήμος Λεμεσού και το Κοινωνικό Παντοπωλείο καλούν οργανισμούς, σχολεία, εταιρείες και οργανωμένα σύνολα να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και να γίνουν μέρος της, διοργανώνοντας τη δική τους εκστρατεία συλλογής τροφίμων και άλλων βασικών αγαθών.

Τι μπορείτε να προσφέρετε

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού θα συλλέγει όλων των ειδών ζυμαρικά και όσπρια, κονσέρβες τόνου, κρέατος, ντοματοχυμού, μπισκότα, σοκολάτες, γλυκά, φρυγανιές, δημητριακά, λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, σερβιέτες), σκόνη πλυσίματος, καφέ, βρεφικές τροφές και γάλατα, καθώς και βρεφικές πάνες, πάνες ενηλίκων και μωρομάντηλα.

Η συλλογή θα γίνεται στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λεμεσού μέχρι τις 26 Απριλίου και οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να επικοινωνήσουν στο 99728871 ώστε να ενημερωθούν για τις περαιτέρω διαδικασίες και τρόπους διεξαγωγής της συλλογής τροφίμων.

Επίσης, προστίθεται, ο καθένας μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, με κουπόνια υπεραγορών, κρεοπωλείων και άλλων καταστημάτων, καθώς και με εισφορές στην Ελληνική Τράπεζα: IBAN: CY43 0050 0214 0002 1401 G431 6907 και BIC: HEBACY2N.

Διαβάστε επίσης

Διανομή πακέτων με τρόφιμα από την Πρεσβεία των ΗΑΕ σε οικογένειες στη Λάρνακα

Τα παιδιά που έχουν κατοικίδιο τα καταφέρνουν καλύτερα στο σχολείο αλλά και στην κοινωνική ζωή