Εικόνες ντροπής στη Λάρνακα: Έβαλαν φωτιά στα παιχνίδια του Πάρκου Πειραιώς (φωτογραφίες)

Εικόνες ντροπής στη Λάρνακα: Έβαλαν φωτιά στα παιχνίδια του Πάρκου Πειραιώς (φωτογραφίες)

Παιχνίδια στο πάρκο Πειραιώς στη Λάρνακα πυρπόλησαν άγνωστοι, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς ένα πολυπαιχνίδι και μεγάλο μέρος του ειδικού δαπέδου ασφαλείας.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «ακόμα ένα πάρκο έπεσε «θύμα» κακόβουλων ενεργειών από κάποιους απερίσκεπτους συνδημότες μας, οι οποίοι δεν εκτιμούν τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος για βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων τοποθεσιών της πόλης σε κατάλληλα σημεία ψυχαγωγίας και σε πνεύμονες πρασίνου».

Προστίθεται ότι «το πάρκο Πειραιώς που βρίσκεται στην οδό Δαφνίδος, έγινε την Παρασκευή 6 Μαϊου παρανάλωμα του πυρός από ασυνείδητους οι οποίοι έβαλαν φωτιά στα παιχνίδια. Αποτέλεσμα της φωτιάς ήταν να καταστραφεί ολοσχερώς το πολυπαιχνίδι καθώς και άλλα παιχνίδια στο χώρο, ενώ κάηκε επίσης ένα μεγάλο μέρος του ειδικού δαπέδου ασφαλείας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «τέτοιου είδους ενέργειες είναι απαράδεκτες, καταδικαστέες, δημιουργούν αισθήματα θυμού και αγανάκτησης και προσβάλουν το ήθος και επίπεδο του πολιτισμού της πόλης».

Η κάθε πρωτοβουλία που καταβάλλεται είτε από τον Δήμο Λάρνακας είτε από ιδιώτες, μικρής ή μεγάλης κλίμακας αποτελεί βήμα προόδου και εκσυγχρονισμού, σημειώνεται.

Ευχή όλων, καταλήγει ο Δήμος Λάρνακας είναι «να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά τέτοιου είδους γεγονότα και επιτέλους κάποιοι να αρχίσουν να εκτιμούν την πόλη και τους συνδημότες μας».

Σημειώνεται ότι την υπόθεση εξετάζει η Αστυνομία.

Πηγή – Φωτογραφίες: Larnaka Municipality – Δήμος Λάρνακας

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται φάρμακο κατά της Covid-19 για μικρά παιδιά: Η έγκριση του FDA δίνει ανάσα στους γονείς που αγωνιούν

Παιδιά, ελάτε στο πιο διασκεδαστικό φεστιβάλ με παιχνίδια και δώρα στο Πάρκο Ακροπόλεως

“Χίλια πράγματα σου μαθαίνει η μάνα σου, εκτός από το πώς να ζεις χωρίς αυτή…”