Β΄ Δημοτικό Μακεδονίτισσας: Άνδρας αποπειράθηκε να αποπλανήσει μαθητή, προσφέροντάς του σοκολάτα

Με καθυστέρηση μιας εβδομάδος το Β’ Δημοτικό Σχολείο Μακεδονίτισσας επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν να έχει διαδραματιστεί εντός του σχολικού χώρου απόπειρα αποπλάνησης μαθητή.

Τι ακριβώς συνέβη

Το περιστατικό, το οποίο ανεδείχθη από δημοσίευμα του newsbomb.com.cy, έλαβε χώρα στις 15 Σεπτεμβρίου και περί τις 13:05, όταν άγνωστος ενήλικος άνδρας, ηλικίας περίπου 35-40 ετών προσέγγισε το ανήλικο αγόρι την ώρα που αυτό βρισκόταν στο προαύλιο του. Ο άγνωστος άνδρας δεν δίστασε μάλιστα και να προσφέρει σοκολάτα στο παιδί.  Ευτυχώς το παιδάκι αρκούντως υποψιασμένο, αρνήθηκε και ετράπη σε φυγή μακριά από τον άγνωστο άνδρα, οπότε και εκείνος φρόντισε με γοργό βήμα να απομακρυνθεί από μια πλαϊνή πόρτα του σχολείο.

Άργησε μια εβδομάδα η δημοσιοποίηση του συμβάντος

Σήμερα πλέον εξεδώθη ανακοίνωση από το Δημοτικό σχολείο δια της οποίας επιβεβαιώνει το περιστατικό, σημειώνοντας τα ακόλουθα: «Μετά λύπης μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή (15/9) , εντός του σχολικού χώρου και γύρω στις 1:20 μ.μ. έγινε απόπειρα αποπλάνησης μαθητή του σχολείου μας από ενήλικα άντρα».