Έγκυος η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από τον σύντροφό της μπροστά σε δύο παιδιά

Σοκ προκάλεσε στο παγκύπριο η χθεσινή είδηση επίθεσης νεαρού άντρα στη σύντροφό του, μπροστά σε δύο ανήλικα παιδιά στο όρος Σίνα.

Ο 26χρονος φερόμενος ως δράστης παραμένει άφαντος, ενώ η Αστυνομία της επαρχίας Λευκωσίας «χτενίζει» την περιοχή για να τον βρει.

Έγκυος στον 8ο μήνα η 36χρονη

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι το θύμα διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης του της και κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχτηκε επίθεση και μαχαιριές από τον σύζυγο της, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε σοβαρή κατάσταση. Εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, η οποία διαπίστωσε ότι φέρει διάφορα τραύματα από κουζινομάχαιρο, ένα εκ των οποίων στο λαιμό.

Η γυναίκα ανέφερε στους ανακριτές της υπόθεσης ότι το περιστατικό συνέβη όταν αυτή κοιμόταν, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν δύο ανήλικα παιδιά, εκ των οποίων το ένα το παιδί της και τα οποία αμέσως μετά την καταγγελία στην Αστυνομία τέθηκαν υπό την επίβλεψη των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Στο περιστατικό φέρεται να ενεπλάκη και ο πατέρας της 36χρονος, ο οποίος επίσης διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με τραύμα από μαχαίρι στο πρόσωπο.