«Έφτιαξαν 4 δαχτυλίδια με τα χέρια τους και της έκαναν πρόταση να γίνει η μαμά τους για πάντα»

«Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να σου κάνουν πρόταση γάμου 5… αγόρια! Και το καθένα έχει κάτι να πει. “Θα με παντρευτείς;”, λοιπόν;

Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Ο αδελφός μου έχει περάσει διάφορα τα τελευταία χρόνια. Πάντα λάτρευα τον μεγαλύτερο αδελφό μου, αλλά τον είδα να αλλάζει προς το καλύτερο τον τελευταίο καιρό. Είναι ένας διασκεδαστικός τύπος, γελάει πολύ και έχει απίστευτο χιούμορ. Είναι ευγενικός και ο τύπος του ανθρώπου που κάνει τον καθένα να νιώθει ξεχωρστός. Ήθελα πολύ και ευχόμουν ο αδελφός μου να βρει την αγάπη.

Γνώρισε τη Malea μέσω ενός φίλου και από την πρώτη στιγμή του τράβηξε την προσχοή με το πνεύμα της. Έγιναν φίλοι και πάντα σκεφτόταν ότι θα φρόντιζε τα παιδιά του, καθώς έιναι υπομονετική και λατρεύει τα παιδιά. Θυμάμαι την πρώτη φορά που την είδα στην εκκλησία.

Η φωνή της ήταν ήρεμη και ευγενική. Είπα στον αδελφό μου ότι θα ήταν η γυναίκα της ζωής του. Προσευχόμουν να γίνει πραγματικότητα. Δεν πέρασε πολύς καιρός και άρχισαν να βγαίνουν, μέχρι που ερωτεύτηκαν.

Εκείνος πίστεψε ότι ηταν η γυναίκα που θα μπορούσε να είναι κοντά τους. Έτσι αποφάσισε να συμπεριλάβει στην πρόταση γάμου και τους τέσερις γιους του. Την “παγιδεύσαμε” λίγο γιατί θέλαμε να τραβήξουμε φωτογραφίες.

Έπειτα από το διαζύγιό του λίγα χρόνια πριν, ο Κέβιν έγραψε ένα γράμμα στη νέα μέλλουσα γυναίκα του. Εκρυψα αυτό το γράμμα σε ένα γραμματοκιβώτιο έξω από την αποθήκη. Καθώς περπατούσαμε της είπα, ότι κάτι ήταν εκεί. Όσο διάβαζε το γράμμα με δάκρυα στα μάτια, όλα τα αγόρια και ο αδελφός μου γονάτισαν πίσω της. Τα μικρά είχαν φτιάξει αυτοσχέδια δαχτυλίδια, τα οποία κρατούσαν στα χέρια τους και της ζήτησαν να μείνει μαζί τους για πάντα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη χαρά που πλημμύρισε η καρδιά όλων.

Είναι μία ιστορία ελπίδας, δεύτερης ευκαιρίας, πίστης και κυρίως αγάπης»