«Δώστε ένα παιδί για υιοθεσία και σ’ ένα σπίτι ευτυχία, παρά να το σκοτώσετε»: Το ξέσπασμα της Μαρίνας Φιλιππίδου – Θεοχάρους

Η τραγική ιστορία της ανέρευσης του νεκρού νεογέννητου κοριτσιού στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Γερί αλλά και η απίστευτη γραφειοκρατία που έχει συμβάλλει ώστε το μωράκι να παραμένει μέχρι και σήμερα έχουν ταράξει όλο το παγκύπριο.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών-τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες και θα καταδείξουν αν το βρέφος πρώτα θανατώθηκε ή πέθανε και πετάχθηκε στα σκουπίδια σε κάδο ανακύκλωσης, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να μάθουν τι πραγματικά έχει συμβεί.

Βέβαια, ιδιαίτερη παραφιλολογία έχει αναπτυχθεί και σχετικά με υποτιθέμενη άρνηση της Εκκλησίας να θάψει το βρέφος καθότι είναι αβάπτιστο. Επί τούτου, τοποθετήθηκε σήμερα η Reaction Cyprus  ότι ευρέθη εν τέλει τάφος για το άτυχο κοριτσάκι, στο κοιμητήριο Αγίου Δομετίου, μετά από παραχώρηση τάφου από μια γυναίκα, ενώ αναφορικά με τα όσα ακούγονται για την Εκκλησία, διευκρίνισε πως, ναι μεν δεν πρόκειται να τελεστεί εξόδιος ακολουθία, καθότι είναι αβάπτιστο, ωστόσο η διαδικασία ταφής του πρόκειται να διεξαχθεί κανονικά.

Μάλιστα με αφορμή την όλη ιστορία του μωρού που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια η ραδιοφωνική παραγωγός του Super Fm, Μαρίνα Φιλιππίδου – Θεοχάρους  μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ξεσπάθωσε και έδωσε το δικό της μήνυμα σε όσες μητέρες κυοφορούν μωρό αλλά δεν το θέλουν. Η Μαρίνα Φιλιππίδου – Θεοχάρους πέταξε τα “καρφιά” της τόσο στους εκπροσώπους της Εκκλησίας όσο και σε εκείνες τις γυναίκες που είχαν την ευλογία να κυοφορήσουν και δεν το εκτίμησαν, όταν άλλες γυναίκες κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αποκτήσουν το δικό τους παιδί.

Δείτε το συγκλονιστικό της ξέσπασμα

Ποιος χρήζει τους εκπροσώπους της εκκλησίας επίγειους Θεούς για να αποφασίζουν ότι ένα πλασματάκι που πρόλαβε να ζήσει κάποιες ώρες ή λίγα λεπτά στο μάταιο τούτο κόσμο δεν έχει δικαίωμα σε μια κανονική κηδεία γιατί δε βαφτίστηκε; Αν αυτό δεν προσβάλλει τον Πανάγαθο και δε σπρώχνει τον άνθρωπο στον αθεϊσμό, τότε τι; Κι εσείς μανταμίτσες που είχατε την ευλογία να κυοφορήσετε και την ευκαιρία να βαφτιστείτε «μάνες», μην το πετάτε αν δεν το θέλετε… εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες που ρισκάρουν τη ζωή τους κυριολεκτικά, τρυπιούνται καθημερινά, μπαίνουν κάτω από νυστέρια, κατεβάζουν ένα καταραμένο φάρμακα και διαλύονται ψυχικά και σωματικά σε κάθε αποτυχία με την ελπίδα να αξιωθούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί. Από το να γίνετε εγκληματίες κουκλίτσες μου προτιμήστε να δώσετε ένα παιδί για υιοθεσία και σ’ένα σπίτι ευτυχία!