Διαβάστε τα τρυφερά γράμματα αγάπης της Drew Barrymore στις δύο κόρες της εν όψει των γιορτών

Με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών και τις επερχόμενες γιορτές, η αγαπημένη Αμερικανίδα ηθοποιός Drew Barrymore σε δύο συγκινητικά posts της μίλησε για τις κόρες της και το πόσο ευλογημένη είναι που υπάρχουν στη ζωή της. Ο λόγος για την 5χρονη Olive και την 3χρονη Frankie, με τις οποίες έβγαλε από μία τρυφερή φωτογραφία, την οποία πόσταρε έπειτα στο προφίλ της στο Instagram, μαζί με ένα γλυκό μήνυμα για την κάθε μία:

Για τη μεγάλη της κόρη Olive έγραψε:

Η αγάπη της ζωής μου. Η Olive. Κυριακή. Σαββατοκύριακο γιορτινό. Ελπίζω όλοι να περάσετε ασφαλείς και χαρούμενες γιορτές. Αυτή είναι μία πολύ ιδιαίτερη εποχή του χρόνου. Και εύχομαι να βγάλει μέσα από όλους μας, τον καλύτερό μας εαυτό. Το πνεύμα των γιορτών να έρθει στις οικογένειες και στους αγαπημένους μας. Δεν ήξερα ποτέ ότι μπορώ να αγαπήσω τόσο πολύ. Δεν ήξερα ποτέ ότι μια μέρα θα ήμουν τόσο τυχερή ώστε να γίνω μαμά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις ευλογίες που έχουν βρει την οικογένειά μας. Και εύχομαι τα καλύτερα και για τις δικές σας οικογένειες.

Για τη μικρή της κόρη Frankie έγραψε:

Η άλλη αγάπη της ζωής μου. Η Frankie. Δίπλα-δίπλα, να κρατάμε χεράκια. Οι καλύτερες στιγμές. Εύχομαι να μπορούσα να τις παγώσω στον χρόνο. Τους παλιούς αυτούς ήχους του καρουζέλ που γυρίζει γύρω-γύρω. Αυτές οι γιορτές μπορούν να με κάνουν τόσο νοσταλγική και ευσυγκίνητη…

Πηγή: popsugar.com