Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Γονείς πάντρεψαν 5χρονα δίδυμα αδέλφια για να μην αρρωστήσουν!

Μία ιστορία που αδυνατεί να τη συλλάβει ανθρώπινος νους με θύματα δύο δίδυμα αδελφάκια, ηλικίας 5 ετών, έλαβε χώρα στην Ταϊλάνδη.

Οι γονείς του αγοριού και του κοριτσιού αποφάσισαν ότι θα έπρεπε να παντρευτούν μεταξύ τους υποστηρίζοντας ότι σε προηγούμενες ζωές τους ήταν εραστές και ότι υπήρχε κίνδυνος το παρελθόν τους να τους στοιχειώσει.

Οι δύο γονείς πίστευαν ότι αν ο γάμος δεν γινόταν το συντομότερο δυνατόν τότε τα δύο αδέλφια θα ήταν… καταραμένα.

Η τελετή, σύμφωνα με τη Sun, έγινε την περασμένη Πέμπτη από έναν βουδιστή μοναχό στο σπίτι των παιδιών παρουσία συγγενών και φίλων.

Κάποιοι από τους συγγενείς, μάλιστα, έκαναν και δώρα στα παιδιά ακολουθώντας τα τοπικά έθιμα της Ταϊλάνδης.

Ο 31χρονος πατέρας και η 30χρονη μητέρα των δύο διδύμων επέμεναν ότι το αγόρι και το κορίτσι θα είχαν κακό κάρμα λόγω της σχέσης που είχαν σε προηγούμενη ζωή.

«Πιστεύουμε ότι τα παιδιά μας πρέπει να παντρευτούν διαφορετικά θα είναι κακότυχα στο μέλλον. Το κάνουμε μόνο και μόνο για να είναι τα παιδιά μας ασφαλή. Δεν θέλουμε να αρρωστήσουν και δεν υπάρχει κάτι που έχουμε να χάσουμε αν ακολουθήσουμε αυτό που πιστεύουμε» επιχείρησε να δικαιολογήσει την απόφασή του ο πατέρας των δύο παιδιών.

Σύμφωνα με την Sun ο γάμος αυτός δεν θεωρείται έγκυρος νομικά και έγινε μόνο για λόγους θρησκευτικής παράδοσης.

Η Ταϊλάνδη έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο πληθυσμό Βουδιστών στον κόσμο με τη θρησκεία να επηρεάζει σημαντικά την κουλτούρα και την κοινωνική ζωή της χώρας.