Δείτε τι έφτιαξε αυτή η μαμά όταν το παιδί της έπεσε από το καρότσι του σούπερ μάρκετ και χτύπησε στο κεφάλι

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα πιτσιρίκια θέλουν να καθίσουν στο καρότσι του σούπερ μάρκετ, ενώ η μαμάδες ψωνίζουν. Ωστόσο, αυτή η συνήθεια όσο «γλυκιά» κι αν είναι, κρύβει και αρκετούς κινδύνους.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν αυτή ενός παιδιού, το οποόι έπεσε από το καρότσι και χτύπησε το κεφάλι του. Η μητέρα του, αντιλαμβανόμενη ότι πρόκειται για ένα ζήτημα που απασχολεί πολλές μαμάδες, προχώρησε σε μία ιδιαίτερη «εφεύρεση».

«Όταν θα πάμε στο σούπερ μάρκετ, το να μπει στο καρότσι είναι ένας αγώνας πάλης. Μέσα σε τρία δευτερόλεπτα, ίσα να γυρίσω το κεφάλι μου και να πάρω κάτι από το ράφι, έχει προλάβει και έχει βγάλει το ένα του πόδι απ΄εξω», λέει η μητέρα.

Όταν μία από αυτές τις φορές έπεσε από το καρότσι και χτύπησε το κεφάλι του, αποφάσισε να δώσει τη λύση η ίδια.

«Είχα αυτήν την ιδέα. Τι θα γινόταν αν μπορούσα να έχω κάτι να τον κρατά ασφαλή, όταν περιφέρομαι στο διάδρομο; Σκέφτηκα αν θα μπορούσα να έχω έναν δίσκο που να προσαρμόζεται γύρο του και επίσης να έχει και χώρο να ακουμπά τα σνακ του ή κάποια παιχνίδια για να τον κρατά απασχολημένο ενώ ψωνίζω», προσθέτει.

Με αυτήν την ιδέα και τη βοήθεια του συζύγου και του πεθερού της έφτιαξε ένα καθισματάκι ασφαλείας για τον μικρό που προσαρμόζεται στο καρότσι του σούπερ μάρκετ.

Όταν ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το κάθισμα, έμαθε γρήγορα ότι δεν ήταν η μόνη μητέρα που αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα.

Σε λιγότερο από δύο χρόνια μετά το ατύχημα του παιδιού, η μητέρα και ο σύζυγός της, άρχισαν στο γκαράζ του αυτοκινήτου τους να στήνουν τη δική τους επιχείρηση με τέτοια καθισματάκια.