Δασκάλα «έκοψε τα φτερά» 6χρονης λέγοντας ότι η ζωγραφιά της «ήταν λάθος»!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απογοήτευση από το να «γειώνουν» κάτι που έφτιαξες με μεράκι και αγάπη. Πόσο μάλλον, όταν είσαι σε μία πολύ τρυφερή ηλικία. Σύμφωνα με τον βρετανικό Independent κάτι τέτοιο συνέβη και και σε ένα εξάχρονο κορίτσι.

«Η 6χρονη κόρη μου ζωγράφισε αυτήν την καταπληκτική ζωγραφιά, αλλά η δασκάλα της είπε ότι την έκανε λάθος. Δεν υπάρχει λάθος στην τέχνη! Στενοχωρήθηκε πολύ επειδή η ζωγραφική είναι το αγαπημένο της μάθημα.», έγραψε η μαμά της μικρούλας στο Twitter.

Στη συνέχεια η περήφανη μητέρα ζήτησε από τους χρήστες «να δείξουν στην Edie την υποστήριξη τους και να της πουν πόσο τους αρέσει η ζωγραφιά της», το tweet της συγκέντρωσε πάνω από 71.000 likes, 8.000 σχόλια και 5.000 retweets σε λιγότερο από 24 ώρες.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξήραν το πνεύμα και την ομορφιά της ζωγραφιάς, ενθαρρύνοντας το 6χρονο κοριτσάκι να μην τα παρατήσει.

Ιδού οι αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter

«Edie η ζωγραφιά σου είναι όμορφη και ελκυστική και με κάνει να θέλω να κάνω μια βόλτα μέσα της. Είναι πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα δεν είναι λάθος»

«Έξι μόνο ετών… Φέρ’ τε μου τη δασκάλα στο τηλέφωνο! Είναι πανέμορφο!»

«Όταν ήμουν στο γυμνάσιο, ο δάσκαλός των Αγγλικών μου είπε να σταματήσω να γράφω ποιήματα γιατί ήταν πολύ παιδαριώδη. Ποτέ όμως δεν σταμάτησα και τώρα είναι το επάγγελμα μου εδώ και πάνω από 20 χρόνια! Η ζωγραφιά σου είναι τέλεια! Συνέχισε. Μη σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι»

«Edie, δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ζωγράφισα ένα μπλε άλογο όταν ήμουν στην ηλικία σου και μου είπαν ότι ήταν λάθος. Δυστυχώς το πίστεψα. Γιατί δεν μπορείς να ζωγραφίσεις ένα μπλε άλογο; Μην αφήσεις κανέναν να σου πει πώς να ζωγραφίζεις. Τα μαθηματικά είναι σωστά ή λάθος. Η τέχνη δεν είναι ποτέ»