Απίστευτη ιστορία: 29χρονος «το έσκασε» με την πεθερά του λίγες ημέρες αφότου έγινε μπαμπάς

Είναι από τις ιστορίες που τις διαβάζει κανείς και σκέφτεται, ότι μόνο στο σινεμά γίνονται αυτά. Έτσι και στην περίπτωση αυτής της οικογένειας που ήρθαν τα πάνω κάτω.

Ένας 29χρονος λοιπόν, λίγες ημέρες αφότου η σύντροφός του έφερε στον κόσμο το αγοράκι τους, εκείνος την παράτησε σύξυλη και το έσκασε με τη 44χρονη μητέρα της.

Όταν το ζευγάρι θα έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, αποφάσισε να μείνει μαζί τους και η μητέρα της κοπέλας μαζί στο σπίτι τους. Λίγες εβδομάδες μετά από αυτήν την απόφαση, η 44χρονη άρχισε να φλερτάρει τον νεαρό γαμπρό της και σύντομα έγιναν ζευγάρι, ενώ η 24χρονη ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Όταν εκείνη γέννησε και επέστρεψε με το νεογέννητο στο σπίτι, το «παράνομο» ζεύγος είχε φύγει και είχε μετακομίσει σε νέο σπίτι αρκετά χιλιόμετρα μακριά.

Συντετριμμένη από τη διπλή προδοσία και περισσότερο από την πλευρά της μητέρας της, η κοπέλα ανέφερε στην Sun: «Είναι η χειρότερη προδοσία. Περιμένεις η γιαγιά να αγαπήσει το νέο μωρό, όχι τον μπαμπά του. Ήθελα να είναι η γιαγιά των παιδιών μου και να με βοηθά να τα φροντίσω, όχι να πάει με τον σύντροφό μοου».

Η κοπέλα που έχει ήδη δύο παιδιά με τον σύντροφό της, είπε ότι ήταν δική της ιδέα να μείνει και η μητέρα της μαζί τους, προκειμένου να την βοηθήσει με τα παιδιά. Ωστόσο, όπως ανέφερε, λίγους μήνες μετά άρχισαν να φλερτάρουν μεταξύ τους και να πίνουν ποτό στην κουζίνα κάθε βράδυ λέγοντας αστεία.

Στις 28 Ιανουαρίου η 24χρονη εφερε στον κόσμο το αγοράκι της με καισαρική τομή. Όμως λίγες ώρες αργότερα έλαβε ένα μήνυμα από τον σύντροφό της που είχε δει μόνο για 10 λεπτά το παιδί, ότι η τριών ετών σχέση τους τελειώνει.

Όταν πήρε εξιτήριο, σοκαρισμένη ανακάλυψε ότι το αγόρι της και η μητέρα της έχουν μετακομίσει μαζί αλλού. Συνέχιζαν να αρνούνται τη σχέση τους, ωστόσο λίγες ημέρες μετά το αποκάλυψαν και μέσω Facebook.

Η 24χρονη είπε στη μητέρα της ότι κανένας από τους δύο δεν της ζήτησε έστω μία συγγνώμη.