«Ανοίγει τα μάτια του, βοηθά ο Θεός»: Συγκλονίζει ο γιατρός του 11χρονου που τραυματίστηκε στο Λιοπέτρι

«Ανοίγει τα μάτια του, βοηθά ο Θεός»: Συγκλονίζει ο γιατρός του 11χρονου που τραυματίστηκε στο Λιοπέτρι

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται το 11χρονο αγόρι που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, στις 5 Οκτωβρίου στον συνοικισμό Λιοπετρίου.

Στην εκπομπή «Ήρθε και Έδεσε» φιλοξενήθηκε ο νευροχειρούργος Δρ. Βασίλης Ζέρρης ο οποίος ήρθε από την Αθήνα στην Κύπρο μετά από πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας έτσι ώστε να συνδράμει τις προσπάθειες των γιατρών.

Ο Δρ. Ζέρρης ανέφερε ότι το παιδί ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένο, είχε σοβαρή κάκωση στον εγκέφαλο με αυξημένη πίεση μέσα στο κρανίο. «Ήταν σε μία πολύ κρίσιμη κατάσταση και οι συνάδελφοι προσπάθησαν να κάνουν ότι μπορούν».

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι το Υπουργείο τους κάλεσε για να συνδράμουν όσο μπορούν στη θεραπεία του παιδιού. «Ευτυχώς πάει καλά. Τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι θα επιβιώσει, άρχισε να ανοίγει τα μάτια του, αναπνέει μόνο του και θεωρώ ότι πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση».

Τόνισε ότι είναι προς τιμή του Υπουργείου Υγείας καθώς στέκεται δίπλα στους ασθενείς. «Βλέπω πόσους ασθενείς στέλνουν στο εξωτερικό», είπε.

Τέλος ανέφερε ότι όλοι οι ιατροί που ασχολήθηκαν με το περιστατικό προσπαθούν για το καλύτερο. «Εμείς ως ένα σημείο μπορούμε να κάνουμε κάτι. Από εκεί και πέρα βοηθά ο Θεός».

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω;

Σοκ: Πατέρας σκότωσε σύζυγο, 4 παιδιά και έβαλε φωτιά στο σπίτι – Μετά αυτοκτόνησε

Τροχαίο στο Λιοπέτρι: Τα νεότερα για την κατάσταση του 11χρονου παιδιού