Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στους Εργάτες: Πατέρας σκότωσε τη σύζυγο και τον γιο του

Ώρες αγωνίας για 15χρονη και 17χρονη που εξαφανιστηκαν από τη Λευκωσία (εικόνες)

Μία ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην κοινότητα Εργάτες Λευκωσίας.

Μητέρα και γιος έπεσαν νεκροί από τις μαχαιριές του πατέρα, ο οποίος εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος και έπειτα από τις έρευνες των αστυνομικών αρχών  εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε πρώτη η αδελφή της 51χρονης γυναίκας, η οποία άκουσε φωνές και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Εκεί είδε να κείτονται νεκροί η αδελφή της και ο 20χρονος ανηψιός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης προσπάθησε να σκοτώσει και τον δεύτερο γιο του με μαχαίρι και καλώδιο, ωστόσο, κατάφερε να γλιτώσει και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Στη σκηνή έσπευσαν με το πρώτο φως της μέρας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, oι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου καθώς και μέλη του ΤΑΕ.

Μαρτυρίες αναφέρουν, ότι η οικογένεια δεν είχε απασχολήσει ποτέ την κοινότητα, όπου διέμεναν.