Αδιανόητο: Έκαναν bullying σε 6χρονο παιδί βάζοντάς του φωτιά!

Αδιανόητο: Έκαναν bullying σε 6χρονο παιδί βάζοντάς του φωτιά!

Με εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματός του νοσληλεύεται στο νοσοκομείο ένα 6χρονο αγοράκι από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ που έπεσε θύμα  bullying.

«Ο μικρός μας δέχθηκε bullying από ένα άλλο παιδί γειτόνων. Το πείραγμα αυτό παραλίγο να αποβεί μοιραίο. Το αγοράκι μου θα μπορούσε να έχει πεθάνει», ανέφερε η αδελφή του παιδιού.

«Το παιδί τους έλουσε μία μπάλα με βενζίνη της έβαλε φωτιά και την πέταξε πάνω στο δικό μας. Όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Ο Ντομινίκ έχει δευτέρου και τρίτου βαθμού εγκαύματα στο πρόσωπο και στα πόδια. Πλέον φοβάται για την ζωή του τόσο σωματικά όσο και ψυχικά», πρόσθεσε.

Όλα συνέβησαν, ο μικρός Ντομινίκ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού τους. Σύμφωνα με την μεγαλύτερη αδελφή του παιδιού, ένας 8χρονος μπήκε σε ένα υπόστεγο στο ακίνητο, πήρε τη βενζίνη και τους αναπτήρες και επιτέθηκε με τον παραπάνω τρόπο στο παιδί.

«Αυτό που έκανε ήταν να ρίξει βενζίνη σε μπαλάκι του τένιες, πήρε τον αναπτήρα τον άναψε και το πέταξε στο πρόσωπο του αδελφού μου. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε και τον έβλεπε να καίγεται», σημείωσε η αδελφή του παιδιού.

«Τον άκουσα να ουρλιάζει, να φωνάζει “μαμά βοήθεια, μού έβαλαν φωτιά», ανέφερε από την πλευρά της η μητέρα. 

Αναφορές κάνουν λόγο ότι τέσσερα παιδιά έπαιζαν χωρίς επιτήρηση με τη βενζίνη και με αναπτήρες και σπίρτα στο σημείο και η αστυνομία τώρα διερευνά το περιστατικό. 

Ο πατέρας του παιδιού ανέφερε με τη σειρά του, ότι ο Ντομινίκ θα χρειαστεί να μείνει για ακόμη μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, ενώ η οικογένεια δέχεται την αμέριστη υποστήριξη από τον απλό κόσμο.

Η σελίδα GoFundMe που άνοιξε για τον Ντομινίκ συγκέντρωσε 142.000 δολάρια για τα έξοδα νοσηλείας του μικρού, αλλά και για να βρει η οικογένεια ένα πιο ασφαλές μέρος για να μείνει.

Πηγές: ABC7, People

Διαβάστε επίσης:

Σπαράζει πατέρας που αποχαιρετά το μωρό και τη γυναίκα του που χάθηκαν από ρουκέτα (video)

Πώς θα επιστρέψουν οι μαθητές τη Δευτέρα στα σχολεία – Πότε καταργείται η μάσκα

Πάφος: Ακρωτηριάστηκε 11χρονος από κροτίδα – Πώς συνέβη το σοβαρό ατύχημα