Αδελφές «χτύπησαν» tattoo το τελευταίο σημείωμα που τους άφησε ο πατέρας τους

Έναν συγκινητικό φόρο τιμής απότισαν δύο αδελφές στον πατέρα τους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, έπειτα από γενναία μάχη με τον κορωνοϊό.

Η Άννα και η Άμπριέλ, 27 και 21 ετών αντιστοίχως, είνα οι δύο εκ των έξι παιδιών της οικογένειας και περιγράφουν τον πατέρα τους, ως έναν άνθρωπο που πάλευε σκληρά και ως το πιο ανιδιοτελές πρόσωπο που γνώρισαν ποτέ στη ζωή τους.

«Ήταν φίλος με ολους. Πάντα είχε έναν καλό λόγο να πει για όλους. Πάντα θα μιλούσε με όλους σαν να γνωρίζονταν από χρόνια. Τον θαύμαζα γιατί χωρίς προσπάθεια έκανε τους ανθρώπους να χαμογελούν», λέει η μία από τις αδελφές.

Ο πατέρας τους αρρώστησε πριν από μερικούς μήνες. Ο χειρότερος εφιάλτης των δύο κοριτσιών έγινε πραγματικότητα. Όλον τον καιρό της πανδημίας φοβούνταν για την υγεία του πατέρα τους και τελικά ασθένησε. Επί δύο μήνες μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, δίνοντας μάχη με τον ιό. Τον περασμένο Ιανουάριο, η οικογένεια διαπίστωσε ότι δεν ήταν καλά και κάλεσαν ασθενοφόρο.

Τα νέα δεν ήταν καλά. Οι πνεύμονές του ήταν πολύ καταπονημένοι και φαινόταν ότι δύσκολα θα ανέκαμπτε.

Κατάφεραν να τον επισκεφθούν με τη μητέρα τους για να τον αποχαιρετήσουν. Εκεί βρήκαν ένα σημείωμα, που τους είχε αφήσει, και το οποίο έγραφε: «Ήταν μία υπέροχη ζωή».

«Ήταν τόσο ανιδιοτελής που σκεφτόταν τους ανθρώπους μέχρι τις τελευταίες του στιγμές. Σκέφτηκε να αφήσει σε εμάς ένα σημείωμα, ώστε να γνωρίζουμε ότι έζησε καλά και ότι έφυγε ήρεμος, όπως ακριβώς ήταν η ζωή του», λέει η μία από τις αδελφές.

Μετά τον θάνατό του τα δύο κορίτσια θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον πατέρα τους και τα τελευταία του λόγια. Έτσι, έκαναν τατουάζ το μήνυμα που τους άφησε.

«Ήταν πολύ σημαντικό για μας, επειδή τον λατρεύαμε. Είναι ο μόνος τρόπος να το δείχνουμε και να θυμόμαστε κάθε μέρα, το πόσο ωραία έζησε», σημειώνει.

Πηγή: Good Morning America