Απίστευτο! Μητέρα παράτησε μόνα τους 3 ανήλικα στη Λεμεσό

Μια απίστευτη καταγγελία έγινε εχθές το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Λεμεσού, για μια 35χρονη μητέρα.

Συγκεκριμένα, πολίτηςσ ε πάρκο της πόλης εντόπισε γύρω στις πέντε το απόγευμα της Κυριακής, 6 Δεκεμβρίου, ένα κοριτσάκι ηλικίας επτά ετών να κάθεται μόνο του. Σύμφωνα με την μαρτυρία του πολίτη, προσπάθησε να εντοπίσει κάποιον ενήλικα που συνόδευε το παιδί, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Τότε, μετέφερε το κοριτσάκι στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη και τα μέλη που υπηρετούν άρχισαν έρευνες για να διαλευκάνουν την υπόθεση.

συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να εντοπίσουν τον παππού και τη γιαγιά του παιδιού, που υπέδειξαν στην Αστυνομία το σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια της 7χρονης. Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν τα αδέλφια του κοριτσιού, αγόρι ηλικίας 13 ετών και  κορίτσι δύο ετών να βρίσκονται μόνα στο σπίτι.

Για την υπόθεση συνελήφθη η μητέρα των παιδιών ηλικίας 35 ετών, αναφορικά με υπόθεση εγκατάλειψης ανηλίκων και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Η φροντίδα των παιδιών ανατέθηκε από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας στον παππού και τη γιαγιά.

Στον εισαγγελέα η μητέρα

Με τέσσερις κατηγορίες θα βρεθεί αντιμέτωπη η 35χρονη μητέρα τριών παιδιών, 13 και 7 χρόνων και 23 μηνών, τα οποία εντοπίστηκανανεπιτήρητα, την ώρα που η ίδια βρισκόταν στην εργασία της. Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη της.

Η μητέρα οδηγήθηκε το πρωί στο δικαστήριο, το οποίο όρισε την εκδίκαση της υπόθεσης στις 15 Δεκεμβρίου, σε σχέση με αδικήματα που αφορούν την εγκατάλειψη παιδιού κάτω των δυο χρόνων και την έκθεση παιδιού σε κίνδυνο.