6χρονος είχε καλέσει 22 παιδάκια στο πάρτι του και δεν πήγε κανένα!

Εάν έχετε παιδιά, κάνετε τα πάντα για να είναι χαρούμενα, καθώς το να τα βλέπετε στεναχωρημένα είναι το χειρότερο συναίσθημα στον κόσμο. Και όταν, δε, πληγώνονται από τους «φίλους» την ημέρα των γενεθλίων τους, είναι σπαρακτικό.

Μία τέτοια εμπειρία περιέγραψε και μία μητέρα που το 6χρονο παιδί της πέρασε τα πιο μοναχικά γενέθλια. Όπως αποκάλυψε η μητέρα, είχαν καλέσει 22 παιδιά στο πάρτι που διοργάνωσε σε ένα πάρκο. Εξήγησε ότι τα μέτρα για τον κορωνοϊό έχουν αρθεί, οπότε οι καλεσμένοι επιτρεπόταν να έρθουν και έτσι για να είναι πιο σίγουρη διοργάνωσε το πάρτι σε εξωτερικό χρόνο για να είναι όλοι πιο ασφαλείς.

«Καθόμασταν στο πάρκο για το πάρτι του μικρού μου, ήταν όλα έτοιμα. Όμως, δεν ήρθε κανείς. Καημένο αγοράκι μου», είπε η μητέρα.

Σχετικά άρθρα:  Πίστευε ότι το πάρτι γενεθλίων του θα είναι χάλια λόγω covid μέχρι που συνέβη κάτι μαγικό

Στο πάρτι του γιου της με σύνδρομο Down εμφανίστηκε μόνο ένα παιδί και ο πόνος της δεν περιγράφεται

Την ώρα που μιλά στην κάμερα φαίνεται το αγοράκι να παίζει μόνο του στο πάρκο, ενώ εκείνη κάθεται στο τραπέζι που είναι γεμάτο λιχουδιές και γιορτινά στολίδια.

«Συγγνώμη, αλλά είμαι πραγματικά αναστατωμένη από αυτό που συνέβη», συμπληρώνει η μαμά, «ο μικρούλης μου δεν άξιζε τέτοια μεταχείριση, ειναι καταπληκτικό παιδί».

Το περιστατικό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτούν πληθώρα μηνυμάτων συμπαράστασης.

«Ράγισε η καρδιά μου. Πώς μπορώ να του στείλω ένα δώρο; σοβαρολογώ, πες μου», είπε μια μαμά, ενώ μια άλλη τόνισε ότι «αυτός είναι ο λόγος που πηγαίνω πάντα την μικρή μου στα πάρτι που την καλούν, είναι πάντα εκεί με ένα γλυκό χαμόγελο κι ένα δώρο για το παιδί που γιορτάζει».

Πηγή: Mirror