Χάρι και Μέγκαν ανακοίνωσαν στις 14 Φεβρουαρίου την εγκυμοσύνη για έναν υπέροχο λόγο

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν χθες, ότι η οικογένειά τους θα μεγαλώσει και πως περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Η ανακοίνωση πως η Μέγκαν Μαρκλ είναι έγκυος, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, έρχεται ακριβώς 37 χρόνια αφότου τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού – και όχι μόνο – Τύπου, αποκάλυψαν πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, τον πρίγκιπα Χάρι.

Μάλιστα, τα τότε πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων έγραφαν, ότι η αδικοχαμένη πριγκίπισσα ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Έτσι και τώρα, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, που ζουν πλέον στην Καλιφόρνια, ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο ένα αδελφάκι για τον γιο τους πρίγκιπα  Άρτσι, που θα γίνει 2 ετών στις 6 Μαΐου.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ανακοίνωσαν τη χαρμόσυνη είδηση με μία καλλιτεχνική ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε εξ αποστάσεως μέσω iPad από τον φίλο τους και φωτογράφο Μίσαν Χάριμαν.

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ περιμένουν το δεύτερο μωρό τους

Μάλιστα, η φωτογραφία αυτή διαφέρει κατά πολύ από τις τυπικές ανακοινώσεις της βασιλικής οικογένειας. Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ξυπόλητος, χαμογελαστός και κάθεται στο γκαζόν ενώ κοιτάζει στοργικά την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είναι ξαπλωμένη στην αγκαλιά του και χαϊδεύει την κοιλιά της.

«Αγαπητή Μεγκ, ήμουν στο γάμο σου για να δω από κοντά να ξεκινά αυτή η ιστορία αγάπης και αγαπημένη μου φίλη είναι τιμή μου που ο φακός μου τη συλλαμβάνει να μεγαλώνει (σσ. αγάπη). Συγχαρητήρια, στον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ για αυτά τα χαρμόσυνα νέα», έγραψε ο Χάριμαν στη λεζάντα της φωτογραφίας, την οποία ανέβασε κι ο ίδιος στον λογαριασμό του.